2777
2789
عنوان

درمان پی پی نکردن نوزاد لطفا بیاید

3841 بازدید | 11 پست

مامانا لطفا کمک کنید بچم یه چهارروزه پی پی نکرده دکتر گف تا ده روز اشکال نداره گاهی بهش روغن زیتون بده یکم دوبار دادم ترسیدم دیگ ندادم ۴۵روزه دیروز ک دیدم مدفوع نکرد بهش ترنجبین دادم فایده نداشت شکمشو با روغن زیتون کلی دورانی ماساڗ دادم تحریک مقعد اخرشم روغن زیتون دادم فایده نداش شیاف کره گذاشتم قبل خواب هنوز پی پی نکرده چی کار کنم نفخم داره باد شکمشم بوی شدید ترشیدگی میده گاهیم ک مدفوع میکنه بوی ترشیدگی میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با گوش پاک دور مقعدش رو تحریک کن اون طفلی الان داره زجر می کشه دختر منم تا دو ماه اینطوری بود البته الان هم که ۴سالشه کماکان ادامه داره

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              

یه ویدیو هست ماساژشو یاد میده برا رفع یبوست نوزاد

ایناش : https://www.aparat.com/v/4dkIn/

علاوه بر این، کره که تو یخچاله و سفت شده رو اندازه بند انگشت و شکل شیاف ببر تو مقعدش بذار

!WTF : Wow That's Fantastic

بارهنگ خیلی خوبه .

از عطاری بگیر بجوشون بهش بده روده هاش رو پاک میکنه

من نی نیم ۱۶ روز داره چند دفعه تا حالا بهش دادم‌

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
چه جوری بدم دونه هاش گیر میکنه تو گلوش

بجوشونش صافش کن بده با پستونک بخوره 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
چه جوری بدم دونه هاش گیر میکنه تو گلوش

سلام عزیزم لطفا اگ میبینی جواب بده... ببخشید شما ب بچتون بارهنگ دادین تاثیر داشت؟ دختر من 27روزشه 6روزه معدش کار نکرده خیلی نگرانم😓🥲

آرامشتو معامله نکن، بدون اون هیچ ثروتی وجود نداره...🍂🍁