2777
2789
عنوان

من مشکل دارم یا چی؟

143 بازدید | 10 پست

یکی خیلی دوس دارم ک همش بدیه اما تو چشم من ی پسر معصومه درحالی ک نیست و همه میگن قالتاق و دودره بازه اولین بار ک دیدمش مهرش رفت تو دلم اونم خیلی خودشو عاشق نشون داد و همه میگفتن وای چقد دوست داره اما اخرش دوتامون ترسیدیم من از وفادار نبودنش اون از اینکه من مچشو گرفتم و حساس بودم .دوس دارم برگرده برگشت و نخاستمش ولی هرلحظه تو فکرشم .نمیدونم عاقلم یا احمق .اگه احمقم چرا باهاش بهم زدم اگه عاقلم چرا هربار خاستگار میاد میرم تو فکر عشقمو ناراحت میشم و هنوز تو فکرشم.اصلا خیلی عجیب اومد تو زندگیم و خیلی عجیب رفت تعریف کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که یک بار خیانت کرده بازم میکنه بیخیالش شووو

بیخیالش شدم واسه همین بهم زدم اما عشقم بهش بیخیال نمیشه چجور بعضیا عاشق میشن و طرف هراخلاقی داره بازم میخانش سفتو سخت؟من انگار تکلیفم باخودم روشن نیس وقتی بهم زدم منتظر بودم منتمو بکشه ۲روز کشید بعدش رفت این عذابم داد تا ۲سال 

اره عزیزم تصمیم درست رو الان بگیر تا در آینده حسرت سالهای های هدر رفته جوونیت رو نخوری واقعا اون لیاقت عمر گرانبهای تو رو نداره منطق رو جایگزین عشق کن تا پشیمون نشی

اره عزیزم تصمیم درست رو الان بگیر تا در آینده حسرت سالهای های هدر رفته جوونیت رو نخوری واقعا اون لیا ...

اخه میدونی من خیلی دختر شادی بودم سرکار میرفتم پر از انرژی مثبت بودم درای قلبمو باز کرده بودم منتظر ی عشق بودم ک اون اومد الان مثه قبل نیستم بخاطرش سرکارم نرفتم دگ الان هیچکدومو ندارم