2777
2789
عنوان

یعنی چله ای که برداشتم باطل شد؟

298 بازدید | 24 پست

من دارم چله شهدا میخونم  امروز حواسم پرت شد و دیر شد ساعت دوازده و پنج دقیقه یادم افتاد رفتم تو برنامه باد صبا نگاه کردم تو گوشیم دیدم نیمه شب شرعی رو زده دوازده و بیست و هشت دقیقه دیگه شروع کردم خوندم و دوازده و بیست و پنج دقیقه تموم شد ....بعد الان که نگاه کردم ساعت رسمی تلوزیون رو دیدم نیمه شب شرعی رو زدن دوازده و بیست دقیقه

این یعنی باطل شده؟

اخه من نمیدونستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا راحت باش ادامه بده. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

سلام عزیزم اصلا باطل نیست ،،و ادامه بده ،،مهم خداست که قبول می کنه وقتی خدا بخواد همه چی خوبه 

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
خواهرتون نائب میشه؟

بله عزیزم چندساله اینکارو می کنم

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
عزیزم چله حق شناس انجام میده؟

با خودش صحبت کنید بهتون میگه