2777
2789
عنوان

امکان داره جفتم بره بالا؟

99 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها 

تو ۱۲هفته جفتم پایین بود .یک هفته دیگه انومالی دارم ،امکان داره تا اونموقع بالا رفته باشه ؟

اگه بالا نرفته باشه نشونه ای داره که بفهمم ؟مثلا دلدرد و اینجور چیزا داره؟

اره اگه استراحت كرده باشي و شياف استفاده كرده باشي

علايمي نداره

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار مال همه همینه چون مال منم این بود همه بم میگفتن نگران نباش مال ما هم همین بود..‌

آنومالی دادم گفت رفته بالا جاشم عالیه

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
شما زیاد استراحت کردین یا کم ؟

نه میشه گفت اصلا استراحت نکردم البته من درکل زیاد اهل بشور بسابو اینا هم نیستما کاملا طبیعی زندگی قبلمو ادامه دادم مثلا خونمون طبقه سومه...پله هارو آروم میرفتمو میومدم...میشه گفت یه ذره آرامش به کارام اضافه  کردم همین

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
نه میشه گفت اصلا استراحت نکردم البته من درکل زیاد اهل بشور بسابو اینا هم نیستما کاملا طبیعی زندگی قب ...

آهان پس اینطور .منم تقریبا اینجورم  با حرفاتون یکم خیالم راحت شد ممنون🌹🌹

وای واقعا ؟خداکنه عزیزم یکم امیدوار شدم  .شما خیلی استراحت کردی یا کم؟من نتونستم انچنانی استراح ...

آره تقریبا، من شهر غریب تنهام بهرحال کمکی نداشتم کارای روزانه رو حتما انجام میدادم،اما پله اصلا نرفتم