2777
2789
عنوان

خانومای باردار و مامانا بیایین

168 بازدید | 16 پست

خانوما من وارد ۸ هفته شدم ینی سه روز اینا مونده ک ۸ هفتم تموم شه هنوز تحت نظر نشدم پیش دکتر و پرونده باز نکردم قبلا تو شیش هفته رفتما کنترل گفتن دو هفته دیگ بیا واسه قلبش ک منتظرم دو سه روز بگذره برم مشکلی پیش نمیاد ک من تا الان تحت نظر نبودم؟فولیک اسید هر روز میخورم ولی میترسم از اینک هنوز تحت نظر نیستم اتفاقی بیوفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

,نه دیگه میخاستی از کی تحت نظر باشی؟😂 خوبه دیگه از ۶هفته

اخه تو ۶ هفته تحت نظر نشدم ک فقط رفتم سونو کردم که از داخل رحم بودنش مطمعن باشم اخه بعضیا میگن دیر کردی باید زود تر میرفتی ازمایش و دارو اینا برات مینوشت

به سلامتی ایشالله عزیزم منم تقریبا ۸ ۹ هفته بودم رفتم پیش دکتر 

ممنون عزیزم پس دیر نشده ینی واسه تحت نظر بودن اینا؟اخه میگن باید زود تر میرفتی ازمایش و دارو برات مینوشت

اخه تو ۶ هفته تحت نظر نشدم ک فقط رفتم سونو کردم که از داخل رحم بودنش مطمعن باشم اخه بعضیا میگن دیر ک ...

دارو نمیدن که فعلا فقط همون فولیک 

من خودم اصلا دکتر نرفتم فقط زیر نظر بهداشت بودم

ممنون عزیزم پس دیر نشده ینی واسه تحت نظر بودن اینا؟اخه میگن باید زود تر میرفتی ازمایش و دارو برات می ...

نه عزیزم دیر نشده شما الان تقریبا دو هفته س فهمیدی که بارداری دیگه طبیعی که تا دکتر مورد نظرتم  پیدا کنی طول میکشه 

نه عزیزم دیر نشده شما الان تقریبا دو هفته س فهمیدی که بارداری دیگه طبیعی که تا دکتر مورد نظرتم  ...

مرسی عزیزم ولی من از ۷ روز به موعودم بی بیم مثبت شد از اون موقع فهمیدم😂