2777
2789
دیگه باید شوهرت پشتت باشه من شوهرم اصلا اجازه نمیده خانوادش بهم چپ نگاه کنن حقا که اونام کاری ندارن ...

خوشبحالت واقعا من به ظاهر حساس نشون نمیدم ولی خودخوری میکنم شوهرم یبار پشتم دراومد مادرش ازخونه انداختش بیرون گفت برو گمشو! کلا مادرش همش مظلوم نمایی میکنه میخواد بچه هاش دورش باشن زودم گریه میکنه!!! خدا نگذره ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت واقعا من به ظاهر حساس نشون نمیدم ولی خودخوری میکنم شوهرم یبار پشتم دراومد مادرش ازخونه اندا ...

بندازه بیرون زنیکه خر یکاری کن قهر کنن باهات بخدا راحت میشی شوهرتم که نمیتونه کاریت کنه شاید یکم غر غر کنه اما آخرش درست میشه 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
بندازه بیرون زنیکه خر یکاری کن قهر کنن باهات بخدا راحت میشی شوهرتم که نمیتونه کاریت کنه شاید یکم غر ...

فعلا که قهرن همشونم میدونن که از موضوع خبر دارم مادرشوهرم چیا گفته فقط برادرشوهرم میاد سر میزنه گاهیم با بچه خواهرشوهرم میاد کلافم میکنه بچه تا بره بهانه دلتنگی داییشو میگیره مثلا!!!😒

کاش میشد میرفتم یه شهر دیگه حداقل ارامش داشتم

فعلا که قهرن همشونم میدونن که از موضوع خبر دارم مادرشوهرم چیا گفته فقط برادرشوهرم میاد سر میزنه گاهی ...

چی بگم خواهر گیر کردی خدا صبرت بده 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼