2777
2789
عنوان

خواستگار

155 بازدید | 16 پست

سلام

دخترا من قبلا یکبار ازدواج کردم،الان با یکی آشنا شدم پسر خیلی خوبیه،من اصلا توی حال و هوای ازدواج نیستم و نبودم ولی ایشون همش بحث ازدواج میکنن،میگن من سخت پسند و خیلی از شما خوشم اومده با وقارین و از این حرف ها

میترسم بگم قبلا ازدواج کردم،چکار کنم؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بترسی مگه ادم کشتی؟حالا ب هر دلیلی طرف جدا میشه دیگه دور از جون شما باید بمیره؟اگر واقعا بخوادت ...

الان بگم یا زمانی که چند بار همدیگه رو دیدیم؟،آخه ایشون ی شهر دیگه هستن

الان بگم یا زمانی که چند بار همدیگه رو دیدیم؟،آخه ایشون ی شهر دیگه هستن

بذار چندبار همدیگرو ببینید اگر دیدی واقعا پسر خوبیه باهاش مطرح کن اگر واقعا شمارو بخواد براش مهم نیس برادر منم با یه خانومی که جدا شده بود ازدواج کردن همسرش از هر لحاظ فوق العاده س والا از سر داداشمم زیاده

بذار چندبار همدیگرو ببینید اگر دیدی واقعا پسر خوبیه باهاش مطرح کن اگر واقعا شمارو بخواد براش مهم نیس ...

مشاور هم همینو گفت

چندتا از دوستامم همینو گفتن

میگن اول نگو چون شناخت کامل نداره دل زده میشه

مشاور هم همینو گفت چندتا از دوستامم همینو گفتن میگن اول نگو چون شناخت کامل نداره دل زده میشه

افرین الان نباید گفت عزیزم بذار شمارو بشناسه و کامل مطمئن بشه اهل زندگی هستی بعد سر فرصت بگو میخوام صحبت کنم و خیلی هم وارد جزئیات نشو فقط کلی بیان کن که افکارمون ب هم نمیخورد بعد ایشون اگر واقعا قصدش ازدواج باشه شک نکن که میگه مهم نیس