2777
2789
عنوان

میخوام طلاهایی ک شوهرم خریده پس بدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 52 پست

پس نده هر وقتم اینجوری گفت بگو اره نیز تو میمون نر بودی منم مثلت شدم

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش خیلی خوشگله

شاید این طرز فکر شماست. خیلی هارو دیدم قیافه ندارن اما به چشم بقیه خوبن. چون هم اعتماد به سقف دارن همه خودشونو بالاتر از بقیه میبینن. انقدر شوهرتو بالا بردی الان فکر میکنه شما ازش کمتری ولی مطمئنم اینطور نیست 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

مطمئنم بهتر نیست  فقط انقدر اعتماد به نفس استارتر رو کوبیده و له کرده اینم باورش شده که شوهره ...

دقیقا همینطوره . منم همینو گفتم آدمای عقده ای مغز بقیه رو اینجوری شستشو میدن 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

خودش خیلی خوشگله

پس فرشته ی روی درخت نارگیله

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وا ندیاااااا 

اونجوری گفتنی بگو میمون خودتی و هفت جد و آبادت بگو توهم ارزش نداری قبافت مثل گوه میمونه ولی مجبورن دارم تحملت میکنم 

طلاهاتم ننداز قایم کن خونه مامانت یا ببر بزار بانک 

منم شوهرم یدونه گوشواره خریده بود همش میگفت آره تو گوشواره بنداز تو گوشت من ماشین نداشته باشم پیاده بگردم یا روزی هزار بار سرکوفت میزد ، این شد که گوشواره رو پرت کردم تو صورتش و برای خودم پس انداز کردم طلا خریدم بازم همیشه فکر طلا خریدنم 

طلاها رو عمرا پس نده

با اون سودی هم که داری میگیری ریز ریز به خودت برس. اصلا هم نذار متوجه بشه. لیزر مو و پاکسازی پوست و کرم و ماسک و ... باشگاه هم برو، بعد یه مدت دهنش باز میمونه

لطفا با دلای پاکتون برای آرامش و سلامتی خانوادم دعا کنید.