2777
2789
عنوان

کتاب کار سال نهم❗

8463 بازدید | 12 پست

چه کتاب هایی پیشنهاد میکنید؟ 

و اگه یک کتاب کار جامع خوب می‌شناسید میشه معرفی کنید لطفا🙏🏻

به کمکتون نیاز دارم 

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱

فقط خیلی سبز عالیه 

اونم فقط کتابهای شب امتحانش ، ریاضیش منحصر به فرده

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خیلی سبز عالیه  اونم فقط کتابهای شب امتحانش ، ریاضیش منحصر به فرده

خیلی ممنون😍😍

میشه بگین که چه ویژگی هایی داره؟ درسنامه داره؟ تستی هستن سوالاش؟ پاسخنامه هم داره؟ 

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
برا کدوم درس

هر کدوم رو که میشناسین و خوب هست رو اگه میشه معرفی کنید🙏🏻

خیلی ممنون😍😍 میشه بگین که چه ویژگی هایی داره؟ درسنامه داره؟ تستی هستن سوالاش؟ پاسخنامه هم داره؟&n ...

درسنامه هاش کاملا کامل و جامع هست 

تست داره 

تشریحی داره 

پاسخنامه داره 

سوالاتی داره که اغلب معلما تو امتحان میارنش عالیه 

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
هر کدوم رو که میشناسین و خوب هست رو اگه میشه معرفی کنید🙏🏻

ریاضی کاهه خوبه

علومم کاهه و خیلی سبز خوبن هر دو 

ادبیات مبتکران طالب تبار 

دینی و قرآن مرشد 

عربیم مرشد 

مطالعات اجتماعی کمک درسی نمیخاد 

زبان اطلاع ندارم زیاد 

یه کتاب آی کیو هم هس برا قبولی تو تیزهوشانه 

من خواهر زادم این کتابارو کار کرد پارسال تیزهوشان قبول شد

درسنامه هاش کاملا کامل و جامع هست  تست داره  تشریحی داره  پاسخنامه داره  سوا ...

چقدر عالی😍😍الان قیمتشون رو هم نگاه کردم دیدم خیلی خوبن😍

هر کدوم 15 هزار تومن 

عالین به من کمک کرد ریاضی مو از ۱۶ بکنم ۲۰ 

۲۰ رو تو امتحان حضوری گرفتم😍😍

عالین به من کمک کرد ریاضی مو از ۱۶ بکنم ۲۰  ۲۰ رو تو امتحان حضوری گرفتم😍😍

موفق باشی عزیزم👌👏😍

موفق باشی عزیزم👌👏😍

همچنین😍

بهترینارو برات می‌خوام💖🤗💕😍