2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی سوال شرعی دارم😐

333 بازدید | 20 پست

خانوما یه سوال دارم 

من امروز موعدمه و دیشب رابطه داشتیم بعدش ک رفتم دستشویی یه مقدار شبیه خونابه اومد ک فکر کردم پریود شدم اما دیگ از صبح هیچی نیست 

الان من نمازمو بخونم یا ن😐

تا زمانی که کامل پری نیومده با طهارت نماز بخون... 

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چک کن اگر پاکی و خونی که اومده قلیله بوده نماز بخون اما اگر زیاد بوده باید غسل استحاضه کنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

برو زنگ بزن دفاتر پاسخگویی سوالتون کامل جواب بدن.

اینجوری نصفه نیمه میگن بعد هربار باید بپرسی.

زنگ بزن کامل شرایط خون پریود و ... بپرس عزیزم

این روزا برام، اطرافیانم از هر غریبه ای، غریبه ترن. چه میشه کرد. روزگار این و برای طالع من مقدر کرده. به همین خاطر حرفای دلمو اینجا راحت تر از هرجایی توی دنیا میتونم بزنم. روزای گذشتم خیلی خیلی خیلی روزای شیرینی بودن:) و محاله فراموش کردنشون:( تو اون روزا متوجه نبودم که باقدر  ندونستن قراره چه ثانیه هایی رو از دست بدم. اون موقع همه چیز خوب بود. من بودم‌ خانواده ام بودن. همه چیز بر وفق مراد بود. بماند که اون روزا کلا حال بهتری داشت. کلا که میگم ینی کلا:((( دردم میاد وقتی می بینم دیگه برنمیگردن. دیگه تموم شدن و رفتن. حالم بد میشه انقدر بد که می تونم ساعت ها بشینم حسرت بخورم و گریه کنم. چه عشق های ساده ای، چه لذت های راحتی، چه دنیایی...! هعی💔 اگر دستتون میرسه یکی از ستاره های آسمونتونو برای من بفرستین!))): که شاید کائنات انرژی خوبتونو برام بیاره. چیزایی که از گذشتم گفتم خیلی بسته و شاید غیرقابل فهم بود. اگر تک تک تونو می‌شناختم و میدونستم انسان خیانتکار تو سایت وجود نداره قطعا میگفتم و خودمو از همه حرفای درونم راحت میکردم. تو یکی از تاپیکام راجع به گوشه ی دنج، همونجا که حال آدم بهتر از هر حالتی میشه، گفتم. بهش اعتقاد دارم. ینی داشتم و دارم. گوشه ی دنجی که فقط مال خودته و فقط تو باهاش خاطره داری، می شینی توش به چیزای خوب فکر میکنی، به عشق فکر میکنی و .. . این جایی که گفتم و برای همه ی شما از خدا میخوام. گوشه ی دنج من خیلی وقته که گم شده. کیلومترها ازم فاصله داره.... امیدوارم برای شما نباشه. همه ی اینارو گفتم بذارید یه چیزم بگم فقط محض اینکه کمتر حسرت اون روزا رو بخورم. بیا با نگاه به گذشته، تلخی هاش رو بذاریم کنار .از خوبی ها، خوشبختی ها و لذتهاش یاد کنیم.نه که حسرت بخوریم بلکه عشق رو در دلهامون زنده نگه داریم.
ولی من فک میکنم خون پریود بوده اخه  چون موعدمه😐

۳ تا ویژگی داده خون پریود که الان دقیق یادم نیست ولی میدونم خون آبه پریود حساب نمیشه

زنگ بزن همون شماره دقیق راهنماییت کنن

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
اطمینان دارین؟ 

والا این مسئله خیلی پیچیده اس.. الان مثل حکم استحاضه قلیله اس... قلیله فقط طهارت داره...

از طرفی هم شنیدم که میگن تا پری نیومده لکه بینی کم باشه باید نماز خوند...

بازم بپرس... زنگ بزن ۱۱۸، شماره ی پاسخگویی به سوالات شرعی بگیر، زنگ بزن بپرس

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

عزیزم از شرایط خون عادت اینه که سه روز اول باید پیاپی بیاد یا داخل فرج خونی باشه 

پس اگه قطع شده خون حیض حساب نیست

ولی چون در موعده احتیاط کن

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین