2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از زایمان

172 بازدید | 7 پست

سلام خانما من یک ماهه زایمان کردم بعد از ۲۲روز خونریزی با مشورت دکتر قرص ال دی خوردم بند شد حالا قرص ال دی رو بخاطر شیر بچه قطع کردم دو روز بطور وحشتناکی خونریزی دارم چیکار کنم کسی میدونه چطوری بندش کنم چون کم خونم هستم همش سرگیجه دارم‌ زیر چشام کبود شدن

دنیـا نیـرزد بـه آنکـه پریشـان کنـی دلـی را.....

نمی دونم ولی خودم تا ۳۵ روز بعد زایمان خون‌ریزی داشتم و دکترم گفت طبیعیه تا ۴۰ روز

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نمی دونم ولی خودم تا ۳۵ روز بعد زایمان خون‌ریزی داشتم و دکترم گفت طبیعیه تا ۴۰ روز

اخه از دیروز مثل شیلنگ آب خون ازم میره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه از دیروز مثل شیلنگ آب خون ازم میره 

به نظرم چون قرص خوردی زنگ بزن دکترت یا بیمارستانت بپرس 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دکترم پنجشنبه ها مطب نیست فردا هم جمعه س

خب زنگ بزن بیمارستانی که زایمان کردی من بعد زایمان هر مشکلی پیش میومد زنگ میزدم بیمارستانم کامل جواب میدادن

خب زنگ بزن بیمارستانی که زایمان کردی من بعد زایمان هر مشکلی پیش میومد زنگ میزدم بیمارستانم کامل جواب ...

آها باشه مرسی عزیزم