2777
2789
یه غذای اردبیلی هست اگه اشتباه نکنم

الان دیدم

حیف باشه که روش تخم مرغ میرنن  

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه کرونا گرفت شوهرم دوهفته دراختیار خودشو زنش بود عین حمال،،،ازاونا گرفت،اخرم دستت دردنکنه نگف،پول ...

فکرکردم شماهمتون کروناگرفتید پدرشوهرت واستون کباب واینادرست میکنه میده بهتون بخورید

الان دیدم حیف باشه که روش تخم مرغ میرنن    

من تخم مرغ نمیریزم😅

زندگی انقدر کوتاست که نباید حتی یک ثانیه اش را برای دیگران زندگی کنیم                                                         یک صلوات برای شفای بیماران به خصوص بیماران کرونایی بفرست                                                                       
رفتم سرچ کردم بدون تخم مرغ میشه درست کرد؟

چرا که نه

آشپزی کردن یه هنره که باید طبق نظر خودت خانوادت جزئیاتش رو عوض کنی

زندگی انقدر کوتاست که نباید حتی یک ثانیه اش را برای دیگران زندگی کنیم                                                         یک صلوات برای شفای بیماران به خصوص بیماران کرونایی بفرست                                                                       
فکرکردم شماهمتون کروناگرفتید پدرشوهرت واستون کباب واینادرست میکنه میده بهتون بخورید

هی خواهر،،، یکی ازبچهاش نزدیکش نشدن فقط شوهرم من بردشون دکتر و اینور اونور،اخرم نگفتن دستت دردنکنه،،،منم ب این امید ک گفتن خدا حداقل اجرشو بده بچم بمونه سقط نشه ولی اینم جواب خدمتش ب پدرش،بعدم ک خودمون گرفتیم ،خدا خوب جواب مارو داد خوب

چه خوب یجورایی شبیه خورشت خلال کرمانشاهی هست

این پیچاق قیمه ما 

چون مامانم تخم مرغ دوست داره ریختم

قبلنا مامانم ماهی درس میکرد منم متنفرم تو عمرم اصلا نخوردم بدم میاد امروزم میخواست بپزه ولی نزاشتم ق ...

من عاشق ماهی و تن ماهی هستم 

دیروز خونه نامزدم بودم 

قبلش همه بیرون بودیم 

اومدیم خونه ساعت یک  و دو اینا بود 

هی میگفتن ناهار چی کنیم 

منم با سیاست گفتم مادر جون نمیخواد خودتونو اذیت کنید 

کته بذارید تن ماهی بریزید روش بخورید

خوشش اومد گفت باشه (الان میگه چ عروس قانعی دارم ب تن ماهی قانع است)

بعد نمیدونست خودم دوست دارم😁

سر سفره نامزدم همه تن ماهی ها رو ریخت برام همه میخندیدن خیلی ضایع بود 

منم از خجالت زیر برنجم قایم کردم معلوم نشه😆

واقعا چطور میتونی از ماهی بدت بیاد 

بیا مامان هامونو جا ب جا کنیم

من عاشق ماهی و تن ماهی هستم  دیروز خونه نامزدم بودم  قبلش همه بیرون بودیم  اومدیم ...

تن ماهی که عشقهههه

من از ماهی بیشتر دوس دارم

این پیچاق قیمه ما  چون مامانم تخم مرغ دوست داره ریختم

نوش جونتون  باید یکبار درست کنم

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
الان دیدم حیف باشه که روش تخم مرغ میرنن    

آره ولی فکر کنم می شه تخم مرغش و حذف کرد کلا 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .