2777
2789
عنوان

اجیم چشه

201 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها خوبین 

اجیم یه مشکلی داره ببخشید بخدا اسهال میره و باد شکم داره داریم میترسیم یه مشکل جدی داشته باشه دکترم دوروز دگه میره کسی هیچس این مشکلو داشته باشه و تونسه درمانش کنه و باچی؟

نفخ دار؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن نداره

یهو اینجور شدع؟

موز بخورع اگ اسهال دار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مایعات میخوره؟

چند سالشه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
متوسط 35

مایعات خیلی بخوره

خیلی زیاد

اب میوه کمتر بخوره

سیب و رنده کنین با دارچین قاطی کنین بخوره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ببخشید سیب زمینیه خامو؟

نه 

سیب

میوه سیب😅

سیبزمینی رو هم ابپز کنین بخوره

چه مدته اینطور شده....من نزدیک دوماه اینطور بودم...اینا  علائم کرونای گوارشی میتونه باشه.. 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
 مرسی فدات شم  فقط همین کارارو کنه خوب میشه

نه باید دکتر بره

اینکارا فقط اب بدنش و تامین میکنه