2777
2789
عنوان

بارداری

126 بازدید | 20 پست

سلام من ماه دوم بارداریم از دیروز سمت راست زیر دلم درد میکنه ایا طبیعیه؟؟خطر نداشته باشه واسه جنین

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
برودکتر ب حرف و تجربه ی بقیه اعتمادنکن

امروز میرم تا غروب صبر نداشتم گفتم بدونم ایا کسی ایجور بوده طبیعیه

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله ک هرچی خیرباشه برات پیش بیاد

مرسی عزیزدلم😘😘😘

اره طبیعیه من داشتم دکتر گف میشه اگه درد شدید نباشه خطرناک نیست

خداروشکرش 

امروزم وقت دکتر دارم از دکترم میپرسم

نی نیت بدنیا اومده یا توراهه؟

خداروشکرش  امروزم وقت دکتر دارم از دکترم میپرسم نی نیت بدنیا اومده یا توراهه؟

تو شیش ماهم حالا نه بابا بخاطر چیزای کوچولو استرس نگیر ۳ ماه اول استرس سمه الان من کلیهام اذیت میکنه گفتن خطرداره پاشدم رفتم دکتر گف چقد بچه ای نمدونی کلیهات تو فشارن همش نیا مطب برات خطرناکه

دخترم همه زندگیمه😍😍
تو شیش ماهم حالا نه بابا بخاطر چیزای کوچولو استرس نگیر ۳ ماه اول استرس سمه الان من کلیهام اذیت میکنه ...

منم از کلیه درد داغون شدم دکتر می‌گفت بچه فشار میاره اصلا هیچ دردی توی بارداری عجیب نیست بجز دردی که خیلی غیر قابل تحمل باشه توی واژن و شکم دور ناف

👈🤷👉
منم از کلیه درد داغون شدم دکتر می‌گفت بچه فشار میاره اصلا هیچ دردی توی بارداری عجیب نیست بجز دردی که ...

اره الان خطرناکه بخاطر هر دردی بری مطب وضعیت که خوب نیست

دخترم همه زندگیمه😍😍