سلام . توی گوگل سرچ کنید جستجوی قبر بهشت زهرا. بعد یه سری اطلاعات میخاد . برای نام اگه شناسنامه نداشته بنویسید نوزاد . فامیلی هم یا فامیلی پدر یا فامیلی مادر . تاریخ تولد و دفن و شمارخ قطعه و ردیف و شماره رو میاره . برای من با فامیلی خودم بود و اسم پدر رو هم ننوشته بود.
من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
من ۱۰هفته سقط کردم😕 فکر نمیکنم جایی انتقال داده باشنش چون روح نداشته
نه . فکر میکنم یه مدت مثلا ۱۰ سال توی بیمارستان یا شاید آزمایشگاهش نگه می دارن جنین رو. پسر من به دنیا اومده بود و توی دستگاه بود . با اجازه ی خودمون بعد از فوتش دفنش کردن
من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
الان اصلا نمیدونیم کجا دفن شده. (البته شهرستان هستیم.)
عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️. این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆