2777
2789

سلام . توی گوگل سرچ کنید جستجوی قبر بهشت زهرا. بعد یه سری اطلاعات میخاد . برای نام اگه شناسنامه نداشته بنویسید نوزاد . فامیلی هم یا فامیلی پدر یا فامیلی مادر . تاریخ تولد و دفن و شمارخ قطعه و ردیف و شماره رو میاره . برای من با فامیلی خودم بود و اسم پدر رو هم ننوشته بود.

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

من بعد از ۱ سال و خرده ای ، اینطوری قبرش رو پیدا کردم. قبلش زنگ زده بودم بهشت زهرا ولی جواب نگرفته بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به دلت صبر بده

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
من ۱۰هفته سقط کردم😕 فکر نمیکنم جایی انتقال داده باشنش چون روح نداشته

نه ‌‌. فکر میکنم یه مدت مثلا ۱۰ سال توی بیمارستان یا شاید آزمایشگاهش نگه می دارن جنین رو. پسر من به دنیا اومده بود و توی دستگاه بود . با اجازه ی خودمون بعد از فوتش دفنش کردن 

خواهر بزرگم چهار ماهش بود فوت شد. 

الان اصلا نمیدونیم کجا دفن شده. (البته شهرستان هستیم.)

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

مگه نوزاد خودتون دفن نکردید!! چرا!!

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆