بچه ها امشب تولد شوهرمه البته دو شب پیش بود ولی خب نبود امشب میاد پیشنهاد شما برای شام امشب چیه چی درست کنم پیشنهاد نونی بدید😁
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همسرم بعد من عاشق لازانیاست، دیگه ببین چی دوست داره با چند تا فینگر فود و دسرای لیوانی و رنگی میزو تزئین کن، مثلا این ماکارونی جامبو بزرگا هست، توش الویه بزار، یا گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا ، وای یه عالمه کار میشه کرد اما مهمترینش روی خوش شماست، همیشه خوشبخت و شاد باشی😊😊😊
غذای مورد علاقه اش درست کن بخصوص اینکه میگی دوشب نبوده بعد دو روز براش دلچسبِ.
گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔
تولدش مبااااارک باشه عزیزم. غذای مورد علاقه اش درست کن بخصوص اینکه میگی دوشب نبوده بعد دو روز براش ...
مرسی عزیزم
غذای مورد علاقه ش چیزی که وقتی میبینه چشماش برق بزنه 😍 تولدشون مبارک 👏👏
بدبختی اینجاست با هیچ غذایی چشماش برق نمیزنه🤣🤣🤣
بستگی داره چی دوس داره خب من تولد شوهرم معمولا غذای مجلسی میپزم سوپ و سالاد و برنج با کباب یا جوجه تابه ای , کنارشم نوشابه و دسر و اینا سفره رنگین منگین بیشتر دوس داره تا فینگر فود و اینا !