2777
2789
عنوان

من ی ساله ک نامزدم ولی..

436 بازدید | 50 پست

بچه ها من ی ساله نامزدم چهار روز پیش با مامانمو و بابام رفتیم تهران دو روز موندیم برگشتیم حالا نامزدم باهام دو روزه اصن نه زنگ زده ن اس داده . فقط امشب اس داد ک مدارک وامو آماده کن فردا میخوام بیام برم بانک همین.درضمن نامزدم ی شهر دیگست . ب نظرتون چیکار کنم. اگ فردا اومد چ عکس العملی نشون بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو ندیا

مث من میشی پشت خانوادت سفت واسا

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره
توضیحاتت مبهم بود دختر‌.قبل رفتن بهش اطلاع دادی؟نپرسیدی چرا چیزی نمیگی؟ریشه همه مشکلات از حرف نزدنه

اره بابا هر جا میرم بهش میگم . اونجام ک بودم بهش زنگ زدم برگشت گفت تا وقتی اونجایی ن زنگ بزن ن اس بده . دیشبم ک اومدم بهش اس دادم گفت ب من چ کجایی اصن 

اره بابا هر جا میرم بهش میگم . اونجام ک بودم بهش زنگ زدم برگشت گفت تا وقتی اونجایی ن زنگ بزن ن اس بد ...

خب چرا

مگه ربطی داره به اون

منظورم اینه که چیزی تو مسافرت دو روزه بوده که بدش بیاد

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
واقعا خیلی دلم گرفته نمیدونم چیکار کنم

عادی باش ، زیاد نقطه ضعف نشون نده که با بی محلی نامزدت آشفته و بی قرار میشی چون اگه بفهمه هرروز قهر و بی محلی میکنه. حتی گلایه هم نکن

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم