2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا یکی دو ماه 

زوده هنوز که چرا انقدر زود ناامید شدی 

یک سری کرم های مخصوص جوش هست اصلا وقتی استفاده میکنی جوشای زیرپوستی میاد رو پوست صورت بدتر میشه بعد بخ مرور خشک میکنشون 

نگران نباش کم کم بهتر میشه فقط حتما مداومت داشته باش و رو نظم کرم بزن 

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
زوده هنوز که چرا انقدر زود ناامید شدی  یک سری کرم های مخصوص جوش هست اصلا وقتی استفاده میکنی جو ...

آره کرم های هم ک‌ دکتر داده همشون ضد جوشه میزنم افتضاح میشه

سلام عزیزم منم قبلا مثل تو صورتم پرررررر جوش بود ینی وحشتناک الان خداروشکر بهتره من منظم روتین پوستیمو رعایت میکنم آب زیاد میخورم چیزای شیرینن اصلا نمیخورم صورتمم باآب سرد میشورم روزی دوبار ژل شستشوی لامینین ک آبی رنگه میزنم بعد با پد تونر شماره 1 لافارر بعد آبرسان و مرطوب کننده ی فیس دوکس ک سبز رنگه شبا هم ب کل صورتم پماد بتامتازون میزنم ک واسه جوش عالیه اینا کلا همش 100 تومنم نمیشه ولی حال پوستت خوب میشه زنده میشه قول میدم😊💗

ببین منم انقد جوش و جا جوش داشتم نگم برات 

ولی یه جا شنیدم گفتن صابون تریاک و شامپو و انار و استفاده کنی در عرض یک ماه درست شده، منم شروع کردم اول صابون تریاک و میزدم به یه لیف اروم توی صورتم مینالیدم ک فقط کف بشه و این کفِش بشینه به پوستم، بعد از دوسه دیقه میشستمش خشک میکردم صورتم و، شامپو انار میزدم اونم یه پنج دیقه میزاشتم بعد میشستم، بعدشم مرطوب کننده میزدم، عاااالی شده پوستم سفید جوشام پس خوردن، میتونی از لک بر اولی ژن هم استفاده کنی معرکه اس، از کرم مای هم استفاده نکن، چرب کننده اس پوستت و بدتر میکنه

شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!        
آره کرم های هم ک‌ دکتر داده همشون ضد جوشه میزنم افتضاح میشه

نزن دیگه منم امتحان کردم همش دروغه، باور کن همین صابون تریاک یجوری جوش هارو خشک میکنه ک متوجه اش میشی

شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!