الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره یه غم بزرگ تو دلممه اولین شبی هست که شیر نخورده خوابیده، کلی التماسم کرد طفلکم 😭
اخییییی عزیزدلم بس که مهربونی منم شب اول براش خیلی ناراحت بودم اما دخترم خیلی لج نکرد ومن چون شیر دادنو دوست نداشتم خوشحال بودم راحت میشم،اما تب ولرز کردم وحالم خوب نبود دو سه روز درد داشتم،شماهم غصه نخور بلاخره باید میگرفتی وکوچولوت ازاین به بعد بیشتر غذا میخوره
آخ نگو که یادم افتاد وقتی دخترمو از شیر گرفتم انقد گریه میکردم شبا که نگو.ولی خب اینم میگذره عادت می ...
دقیقا منم دارم دق میکنم، تمام سختی های این دو سال اومد جلو چشام، سختی هایی که خودمو و خودش کشیدیم، امشب اولین شبی بود که بدون شیر خوابید، حالا شاید باز بیدار شه واسه شیر ولی خیلی غصمه 😭😭😭
رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
اخییییی عزیزدلم بس که مهربونی منم شب اول براش خیلی ناراحت بودم اما دخترم خیلی لج نکرد ومن چون ...
فدات بشم، پسر منم اولین شبی هست که بدون شیر خوابید، منم بیزار بودم از شیر دادن اصلا فکرشم نمیکردم انقد غصه ام بگیره، بغض داره خفه ام میکنه، یاد وقتایی میوفتم که همش غر میزدم که وااااای چقد شیر بدم!! طفلکم 😭😭
رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏