2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم اون میخره میاره راز موفقیتم این بود که خودمو از خرج خونه کشیدم بیرون و خبر از اجاره مغازه و چک و ...ندارم فقط میگم بیار البته در حد توانش نه چیزای فضایی..الان سالی یه بار برم نون بخرم نمیدونم چقده  قبلا پدرم در اومده بود انقد میخواستم سرو تهشو با بدبختی هم بیارم

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
میشه بیشتر توضیح بدی؟🤗🤗

خیلی کار سختی نیست. دو نفری حساب کتاب میکنیم. معمولا کل پول حقوقامون رو میریزیم توی یه حساب. بعد به اندازه ی خرج ماه ازش برمیداریم و سعی میکنیم تا آخر ماه دیگه به اون حساب دست نزنیم

حساب کتاب نداره که خوب خریدامونو میکنیم تهش هرچی بمونه پس اندازه یه پولی هم جدا به من و بچه ها میده ...

مرسی‌عزیزم من اول زندگیمونه وکلی قسط 

هدفم این بودبدونم چه جوری مدیریت کنم که بشه چیزی هم پس انداز کنم🥺

مرسی‌عزیزم من اول زندگیمونه وکلی قسط  هدفم این بودبدونم چه جوری مدیریت کنم که بشه چیزی هم پس ا ...

ما اوایل زندکیمون هدف داشتیم واس همین اول پس انداز میکردیم بعد هرچی میموند اونو خرج میکردیم یه کم سخت بود از بعضی چبزا زدیم ولی ارزششو داشت چون الان باوجود بجه ها مس انداز خیلی سخته اول زندگی هرچی جمع کنی جمع کردی البته بنظرم نباید هم زیاد خودتو فشار بذاری که از زندگی چیزی نفهمی

یعنی تمام خریدهاباهسرتونه؟ باکسی که خریدبلدنیس چه کنیم؟😬😬

مثلا بگو سیب زمینی سایز متوسط باشن سوراخ سوراخ نباشن..ماکارونی حتما مک بیار..گوشت حتما از فلان مغازه بگیر..مرغ بالای دو کیلو نخری.. گوجه سفت بیار..تخم مرغارو چک کن ترک نداشته باشن.اولاش باید بهش بفهمونی بعد یاد میگیره..من خیلی به ندرت میرم خرید بازار شهرمون اونم مثلا برا زردچوبه و وسایل خیارشور و از این قبیل چیزا ..یه بچه دستم بود یکی شکمم خرج خونه با خودم میرفتم خرید پولم کم میداد بهم نمیدونس قیمتا چطوره خیلی اذیت مشدم

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏