2777
2789
عنوان

جوش

98 بازدید | 13 پست

کسی تجربه داره چطوری با دارو‌گیاهی جای اسکار و چاله ی جوشو ازبیم ببرم؟میدونم راه حلش سابسیژن یا میکرو و لیزره.اما اگه کسی با دارو گیاهی راهی بلده ممنون مبشم بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوده جوشارو چجوری بردی؟؟؟؟ من صورتم جوش داره خسته شدم چیکار کنم خوب بشه؟؟؟؟

اونا که بعد یه سنی تمومه.یا سیب زمینیو‌رنده کن بذار رو‌صورتت.من مشکلم چاله هاس که میگن جز سابسیژن درمانی نداره

اونا که بعد یه سنی تمومه.یا سیب زمینیو‌رنده کن بذار رو‌صورتت.من مشکلم چاله هاس که میگن جز سابسیژن در ...

نوره زرنیخ دار اصل بخر با حنا به طور مساوی مخلوط کن با آب خمیر کن هر روز ۱۰ دقیقه بزار روی پوستت البته باز قبلش تست کن تو یه قسمت کوچک پوستت روغن بنفشه زیتونی بزن هر شب موقع خواب به پوست صورتت وابروهات یه کرمی هم هست به اسم کرم منافذ تو عطاری هاهستش اونم خوبه روزی یه بار بزنی

نه برا درمان جای جوش من الان دارم استفاده میکنم خیلی بهتر شده 

واقعا اثر داره؟

من یدونه دارم بخاطر ابله مرغون خیلی رو اعصابه بین دوتا ابرومه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.