2777
2789
عنوان

بنظرتون خیلی زشته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون مسخره ام نمیکنن  در جواب کسی ک میگه الان تازه میخای بری چی بگم

خب به اونا چه مربوطه عزیزم مردم همیشه اینجورین تو چیکارشون داری مگه اونا میخان برن دانشگاه اتفاقا برو 😀

کی می‌دونه شاید  اتفاق خوب تو سکانس بعدیه :)💜کاربر قدیمی نیسم😈

من یکی از هم دانشگاهی هام ۵۵ سالش بود ی روحیه ای داشت سر کلاس که نگو عروسشم دانشجو بود بعد می‌گفت من ناهار عروسمم میپزم میام دانشگاه، سر کلاسم انقدررر فعال بود که نگو دیروزم اتفاقا استوری هاشو می‌دیم کنکور ارشد داده با رتبه دو رقمی ارشد قبول شده. نوشته بود برای رسیدن به خواسته هات هیچوقت دیر نیست. خودتو دست کم نگیر عزیزم😉

یکی از فامیلای ما تو ۸۰ سالگی حقوق خوند.ترم آخر دور از جون بنده خدا فوت کرد تصمیم داشت فوقم بخونه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بنظرتون مسخره ام نمیکنن  در جواب کسی ک میگه الان تازه میخای بری چی بگم

نه حق مسخره کردن ندارن. شما رو نمیدونم کدوم شهری و چه جور دانشگاهی میخوای بری ولی دانشگاه ما همه جور سنی بود. به کسی هم ربطی نداره کی چندسالشه.

با افتخار بگو بله الان میخوام برم، زحمت بچه هامو کشیدم این سالها که کمبودی نداشته باشن، الان میخوام پیشرفت کنم تا مادر بهتری باشم 😊

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..

نه اصلا طرف لیسانس داره دوباره کنکور میده که تو یه رشته دیگه لیسانس بگیره بعد دانشگاه که مدرسه نیست 😬 

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

عزیزم تو ۳۲ سالگی لیسانس میگیری نه ۳۱ سالگی.

تازه اگه سنت را مثل کاربرای نینی سایت اشتباه نگفته باشی🤣

متولد ۱۳۷۲ هستی؟

معرفت بار گرانیست به هر کس ندهندش             پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهندش