2777
2789
عنوان

بنظرتون خیلی زشته؟؟

995 بازدید | 62 پست

سلام من مهرماه۲۸سالم میشه دوتا بچه دارم ی ۵ساله ی ۱ساله شوهرم ارشد داره و الان دانشجو دکتری هس البته زمانی ک ازدواج کردیم لیسانس داشت 

منم دیپلم داشتم و سالی ک کنکور دادم تابستونش عروسی کردیم و دیگه دانشگاه نرفتم حالا امسال کنکور دادم و انتخاب رشته کردم از مهرماه ان شاا.. شروع میکنم دیگه و ی جورایی دانشجو کارشناسی میشم 

حالا خیلی استرس دارم میگم شاید مسخره بشم با۲۸سال سن تازه بخوام برم دانشگاه انگار ی جوریه بعد تو سی ویک سالگی مدرک بگیرم بنظرتون خیلی زشته؟؟چیکارکنم 

نه اصلا زشت نیست. من همه سنی تو دانشگاه دیدم.

اتفاقا باعث افتخاره 🙌

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکیو دیدیم تو یونی با دخترش سر ی کلاس مینشست

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ز گهواره تا بیست و هشت سالگی دانش بجوی

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.