2777
2789
عنوان

خاک تو سرم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 45 پست

۵۰ هزار دوزش بالاست ، دکتر بهم گفت نخور ، نمیدونم ضررش چیه عزیزم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم از هیجاناتت کم کن خوردی ک خوردی خب هیچی نمیشه ک الان سکته میکنی خدایی نکردخ

آره واقعا کم  مونده سکته کنم

همه عمر برندارم سر از این خمارمستی...که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی.
اگر تازه خوردی انگشت کن بالا بیار ...😁 چاره چیه؟ ما ک میگیم موردی ندارد 

انگشت کردم نتونستم بالا بیارم

چه ربطی داره.اگ۶ ویتامینت پایین باشه باید بخوری منم اوایل بارداری با تجویز پزشک میخوردم.بعد آزمایش د ...

پنج هزار میخوردین؟

۵۰ هزار که نداریم ۵ هزاره.نه اما دیگه نخور.فعلا هم تا سه روز نخور بعد فقط ۱۰۰۰ بخور

متاسفانه پنجاه هزاره

😢😢😢😢

خب همه دوستانی که تجربه داشتن گفتن دکتر گفت مشکلی نیست، فقط یه هفته اصلا نخور بعدش ۱۰۰۰ بخور

دیگه چرا میترسی

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

خب همه دوستانی که تجربه داشتن گفتن دکتر گفت مشکلی نیست، فقط یه هفته اصلا نخور بعدش ۱۰۰۰ بخور دیگه چ ...

نمیدونم.آخه یه جا خوندم روی تشکیل قلب اثر داره