2777
2789

سلام کسی میتونه برای من قرص پرفنازین خارجی پیداکنه و بفرسته مامانم بیماری اعصاب شدید داره این یکی از داروهاشه متاسفانه ایرانی بهش نمیسازه  و حالش بد میشه خواهش میکنم اگه میتونید کمکم کنید

راز دل را نتوانم به کسی بگشایم/که در این دیر مغان راز نگهداری نیست
به ۱۴۹۰ زنگ بزنین داروخانه های اطرافتون رک میگه کدوم داره

اطراف. همه جا رفتم میگن چون ایرانیش هست دیگه وارد نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من شنیدم کد ۱۴۹۰ سامانه ی دارو های کمیابه 

تماس بگیر ببین میتونن بهت کمک کنن یا نه

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
عزیزم من شنیدم کد ۱۴۹۰ سامانه ی دارو های کمیابه  تماس بگیر ببین میتونن بهت کمک کنن یا نه

فردا زنگ میزنم،بخدا انقد گشتم درمانده شدم

تماس بگیرین کمک میکنه بگین کل تهران من داروی فشار مادر بزرگم آلمانی بود از همین راه پیدا کردم

من شیرازم اینجاهم جواب میده؟

فردا زنگ میزنم،بخدا انقد گشتم درمانده شدم

عزیززززم درکت میکنم انشاالله ب زودی پیدا میکنید♥️😭

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

[QUOTE=205929564]عزیززززم درکت میکنم انشاالله ب زودی پیدا میکنید♥️😭[/QUامیدوارم هیچ کس این حس تجربه نکنه حس بی کسی و بدبختی کردم

از این پیچا بپرس ببین میتونن دارو بخرن برات بفرستن یکمم خودشون روش سود بردارن..

چندتا پیج ورسیدم نداشتم  شما پیج نمیشناسی؟