2777
2789
عنوان

ب من بگو تو ای وی اف چی بخورم چی نخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 23 پست
ما فقط تحرک اسپرم پایین بود و مشکل خاص دیگه ای نداشتیم.فقط من یکم استرس و اضطرابم بالاست معمولا .بای ...

ما شوهرم اسپرمش خیلی ضعیفه ۱ میلیون اسپرم داره کلا همش ضعیفه خودم مشکلی نداشتم طبق آزمایش ها حالا الان رو نمیدونم، میترسم ای وی اف کنیم اسپرم شوهرم از ضعیفی نگیره و منفی بشه 🥺🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وی اف برای مشکل داراست دیگه انقدر انجام بده تا بشه

عزیزم آخه هربار ک نمیشه میلیون میلیون هزینه کنم نشه الان برای بار اولشم دستمون خالیه ک بریم انجام بدیم 🥺

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
یعنی بخاطر هزینش قید بچه رو بزنی؟خودت کار کن برای دکتر رفتنت

ن قید بچه رو نمیزنم اما اگه بتونیم هزینه اولین عمل رو جور کنیم اما اگه نشه دیگه نمیتونیم هربار مثلا ۱۰ تومن هزینه کنیم خدایی کم پولی نیست تو این دوره زمونه گرونی ک ب بدبختی درمیاریم، کااااش ماهم طبیعی باردار میشدیم ای خدا 😭😭😭😭🥺🤲

چند ساله اقدام کردی؟چند سالته؟

۴ ساله، ۲۵ سالمه