2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا گرفتن

222 بازدید | 22 پست

بچه ها من قفسه سینم و قلبم و معده پشت معده ام درد میکنه همش دمنوش و ویتامین سی میخورم  دکتر فرستاد سی تی اسکن ریه برای تشخیص کرونا اونم دکتر دید گفت سالمی و اینکه اکسیژن  خونمم۹۷

من الان رفته بودم کلینیک قبل من کرونایی تو بود گفت ماسکتو بیار پایین من ۲ ثانیه اوردم پایین نفسم و گرفتم میگیرم؟😭

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان رفته بودم کلینیک قبل من کرونایی تو بود گفت ماسکتو بیار پایین من ۲ ثانیه اوردم پایین نفسم و گ ...

آب نمک غرغره کن با سرنگ بینی بشور نمیگیری

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
من الان رفته بودم کلینیک قبل من کرونایی تو بود گفت ماسکتو بیار پایین من ۲ ثانیه اوردم پایین نفسم و گ ...

سریع نمک قلقله کن و دمنوش بخور استرس نگیر استرس منو نابود کرده 

اخه شربت معده داد ولی خوب نشدم هنو

من 4روزه دارو میخورم هنوز درگیرم

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
سریع نمک قلقله کن و دمنوش بخور استرس نگیر استرس منو نابود کرده 

حساسیت دارم گفته آب نمک قر قره کن الان میرم میکنم

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی  

بخاطر استرسه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
من استرس دارم میگم نکنه الکی میگن سی تی ایراد نداره

نه بابا مگه مرض دارن 

من بعد 19روز از کرونام علائم شما رو داشتم گفتم حتما ریه درگیر شده رفتم دکتر گفت از معدته

من بویاییم رفته نگرانم روز ۶ هستم. نکنه دیگه برنگرده

نگران نباش برمیگرده

الهی که‌زودترخوب بشی عزیزم.من هیچ وقت ازکرونااسترس نداشتم‌ولی ازاین‌جدیدکه قراربیادخیلی استرس دارم 

هرکس امضای منامیخونه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرسته ممنون میشم🌹این گلم تقدیم بهش