2777
2789
عنوان

آخه جلوی بچه؟؟؟

222 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من ۷ ساله ازدواج کزدم و مشکلات خیلی زیادی رو با همسرم داشتم چندین جلسه مشاوره گرفتم و خلاصه بخوام بگم دیگه نا امید شدم 

اصلیترین مشکلم با همسرم رابطه بسیار بدش با خانوادم هست که البته نا گفته نمونه ایشون با دوتا برادرهای خودشون هم قهرند و همچنین با چندتا دوستی هم که داشتند رابطه ایی ندارن و من واقعا دلیلش رو نمیدونم فقط با مادرشون ارتباط دارند و پدرشون هم فوت کردند شغلشون به صورت ماموریتی هست و چند ماه در سال از من و دختر ۴ سالمون دور هستند مشاور برای ایشون تشخیص دوری گزینی دادند

اینارو گفتم که مختصری از زندگیم رو بدونید ایشون به شدددت عصبی هستند و دست بزن دارند طوری که چند بار منو با کمربند زدند از لحاظ تحصیلات و جایگاه اجتماعی موجه هستند و اصلا این موضوع قابل باور نیست 

منزل پدر و مادر من اصلا نمیان و کلا تمایلی به ارتباط ندارن اماااا چیزی که منو به شدت نگران کرده جدیدا جلوی دخترم منو زد و در اتاق رو شکست و بسیار غیر قابل کنترل شد  اینبار که از ماموریت برگشت ۳ ماه خوب بود حداقل اونطوری عصبی و پرخاشگر نبود و ۲ جلسه به تنهایی مشاوره گرفته بود اما به محض اینکه من هم به مشاوری که خودش معرفی کرده بود مراجعه کردم دیگه ادامه نداد

اشتباه شما این بود اگه دفعه اول که دست روت بلند کرد میرفتی پزشکی قانونی و شکایت میکردی و میترسوندیش انقدر وقیح نمیشد دیگه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رفتارا شبیه بیمارای دو قطبی هست

دقیقا....مثلا الان بهم میگه پاهارو عین گاوه

فردا میگه قربون قد و بالات برم 

من قدم خیلی بلنده و واقعا اندامم زشت نیست اما ایشون تحقیر کردن من انگار حالشو خوب میکنه

دقیقا....مثلا الان بهم میگه پاهارو عین گاوه فردا میگه قربون قد و بالات برم  من قدم خیلی بلنده ...

نه دست خودش نیست اون  حتما به دارو وروانکاوی احتیاج داره  طفلی  

خیلی محبتش کن قربون صدقش برو  چیزایی عصبیش،میکنه مراقب باش انجام ندی

دخترتم کمتر بزار جلوی چشمش