سلام دوستان من ۷ ساله ازدواج کزدم و مشکلات خیلی زیادی رو با همسرم داشتم چندین جلسه مشاوره گرفتم و خلاصه بخوام بگم دیگه نا امید شدم
اصلیترین مشکلم با همسرم رابطه بسیار بدش با خانوادم هست که البته نا گفته نمونه ایشون با دوتا برادرهای خودشون هم قهرند و همچنین با چندتا دوستی هم که داشتند رابطه ایی ندارن و من واقعا دلیلش رو نمیدونم فقط با مادرشون ارتباط دارند و پدرشون هم فوت کردند شغلشون به صورت ماموریتی هست و چند ماه در سال از من و دختر ۴ سالمون دور هستند مشاور برای ایشون تشخیص دوری گزینی دادند
اینارو گفتم که مختصری از زندگیم رو بدونید ایشون به شدددت عصبی هستند و دست بزن دارند طوری که چند بار منو با کمربند زدند از لحاظ تحصیلات و جایگاه اجتماعی موجه هستند و اصلا این موضوع قابل باور نیست
منزل پدر و مادر من اصلا نمیان و کلا تمایلی به ارتباط ندارن اماااا چیزی که منو به شدت نگران کرده جدیدا جلوی دخترم منو زد و در اتاق رو شکست و بسیار غیر قابل کنترل شد اینبار که از ماموریت برگشت ۳ ماه خوب بود حداقل اونطوری عصبی و پرخاشگر نبود و ۲ جلسه به تنهایی مشاوره گرفته بود اما به محض اینکه من هم به مشاوری که خودش معرفی کرده بود مراجعه کردم دیگه ادامه نداد