2777
2789

سلام شوهرم چهار ماه که به علت ایست قلبی فوت شدن. تو این مدت من بچمو بردم خونه مادر شوهرم و زنگ هم زدم ولی به خاطر کرونا دوماه نرفتم تو این مدت هیچ سراغی از منو پسرم نگرفتن اصلا درست حسابی محبت نمیکنن . به نظرتون من باید چکار کنم ؟ فقط از من توقع دارن که من برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه و به شماصبر بده عزیزم اونا هم الان پسرشون رو از دست دادن و هنوز داغ دارن و با این قضیه کنار نیومدن میدونم شما هم خیلی برات سخته و مسئولیت های زیادی رو دوشت افتاده و زندگیت خراب شده اما سعی کن روابط بین بچه و خانواده همسرت رو بهتر کنی تا خلا نبودن پدر رو کمی اونا جبران کنن براش 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خدا رحمتش کنه و به شماصبر بده عزیزم اونا هم الان پسرشون رو از دست دادن و هنوز داغ دارن و با این قضیه ...

آیا فقط من باید قدم بردارم! یعنی اونا نباید سراغ نوشون و بگیرن؟ 

آیا فقط من باید قدم بردارم! یعنی اونا نباید سراغ نوشون و بگیرن؟ 

عزیزم ادناهم وظیفه دارن تو این روزای سخت بیشتر به نوشون برسن و حواسشون باشه حالا باز شما یه مدت بهشون سر بزن یکم که به حالت عادی برگشتن اگه اونا سراغش رو نگرفتن ارتباط رو کمتر کن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اگه دوست داری بگو عزیزم تا سبک بشی 

محبت کردن و فقط به من و بچه من بلد نیستن برادرشوهرم رفتار بدی با من داشت جواب سلام منو به زور داد چرا؟ چون من دو ماه نرفتم به این تلافی وقتی همچین رفتاری و دیدم چه جوری میتونم پا تو اون خونه بزارم اگه اونا یه داغ دیدن من زندگیمو و پدر بچمو از دست دادم به جای این که مرهم باشن

محبت کردن و فقط به من و بچه من بلد نیستن برادرشوهرم رفتار بدی با من داشت جواب سلام منو به زور داد چر ...

این غم های ناگهانی و پر درد آدم ها رو حساس میکنه اونا الان به وظایف خودشون واقف نیستند فقط توقع دارن شما کنارشون باشید اونا الان فقط به خودشون فکر میکنن و بنظرشون شما دنبال یه موقعیت بودید که کلا ازشون دوری کنید.آدم ها باهم فرق میکنن بنظرم شما انسان قوی هستید و بهتر با مشکل کنار اومدید اینکه ناراحت و داغدار نباشید

ولی اونا همچنان غرق در ماتم هستند و نتونستن با این غم کنار بیان 

این غم های ناگهانی و پر درد آدم ها رو حساس میکنه اونا الان به وظایف خودشون واقف نیستند فقط توقع دارن ...

نه شما اشتباه فکر میکنید اتفاقا من ضعیف و اونا فوق العاده قوی هستن