2777
2789
عنوان

بیاین به درد دل با هاتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 23 پست
نه شما اشتباه فکر میکنید اتفاقا من ضعیف و اونا فوق العاده قوی هستن

قبل از این اتفاق رابطتون باهاشون چطور بود

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به طور غیر مستقیم داری اشاره میکنی  که من مقصرم

نبخدا من منظورم اینه قبل از فوت همسرتان اگه باهاشون بد بودید الان اونا میخوان به نوعی بگن ازشون دور بشید اگه باهاشون خوب بودید و رابطه خوبی داشتید شاید الان از چیزی ناراحتن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

نبخدا من منظورم اینه قبل از فوت همسرتان اگه باهاشون بد بودید الان اونا میخوان به نوعی بگن ازشون دور ...

نه خوب بود کلا بینمون احترام بوده. ولی اینکه از عروس جوان خودشون هیچ سراغی نگیرن ادم ناراحت میشه از چی میتونن ناراحت باشن چطور غم منو با یه بچه ده ماهه درک نمیکنن؟ 

نه خوب بود کلا بینمون احترام بوده. ولی اینکه از عروس جوان خودشون هیچ سراغی نگیرن ادم ناراحت میشه از ...

خدا به دلت صبر بده عزیزم بخاطر بچه مجبوری رفت و آمد کنی چون بچه بغیر از مادر به فامیل هم احتیاج داره هفته ای یبار برو یکساعت بمون و برگرد این رفتارشان با اینکه خیلی زننده هست ولی بخاطر بچت نادیده بگیر غمت خیلی سنگینه 

خدا به دلت صبر بده عزیزم بخاطر بچه مجبوری رفت و آمد کنی چون بچه بغیر از مادر به فامیل هم احتیاج داره ...

اتفاقا اصلا مجبور نیستم خودم مثل کوه پشت بچم هستم . بچه من چرا باید محتاج اونا باشه؟

اتفاقا اصلا مجبور نیستم خودم مثل کوه پشت بچم هستم . بچه من چرا باید محتاج اونا باشه؟

خداحفظت کنه ولی مادر بودن یه بخشی از زندگی هست بچه شما به پدربزرگ مادر بزرگ عمه و عمو هم نیاز داره پدربزرگش الان قیمش هست ارتباط خونی رو نمیتونی قطع کنی بچه شما هر وقت بزرگ شد خودش باید تصمیم بگیره که اونا رو تو زندگیش نگه داره یا حذفشان کنه 

خداحفظت کنه ولی مادر بودن یه بخشی از زندگی هست بچه شما به پدربزرگ مادر بزرگ عمه و عمو هم نیاز داره پ ...

عزیزم بچه من پدربزرگش خیلی وقت پیش فوت شده و الان من قیمش هستم

خداحفظت کنه ولی مادر بودن یه بخشی از زندگی هست بچه شما به پدربزرگ مادر بزرگ عمه و عمو هم نیاز داره پ ...

وکسی نخواست ارتباط و قطع کنه هر وقت دلشون تنگ شد بیان بچه رو ببینن