عکسشو تاپیک قبلی گزاشتم اگه بلدین کمک کنید ثواب دارع😕
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نوه عموی من مشکل داشت لگنش.دیر فهمیده بود یعنی هجده ماهگی که راه نمیرفت.بعد عمل کرد الان راه میره.عم ...
ما از نوزادی فهمیدیم درمان کردیم سونوگرافی ک گفت خوب شده حالا هفته دیگه میبرم دکتر ببینه
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ما از نوزادی فهمیدیم درمان کردیم سونوگرافی ک گفت خوب شده حالا هفته دیگه میبرم دکتر ببینه
اره اونم دکتر گفته بود اگر زود توو نوزادی میفهمیدین درمان میشد خیلی راحت و بدون عمل.ولی این طفلک دیگه متضرر شد.الان هم کمی لنگش داره و مراقبن عفونت نکنه
توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
اره اونم دکتر گفته بود اگر زود توو نوزادی میفهمیدین درمان میشد خیلی راحت و بدون عمل.ولی این طفلک دیگ ...
طفلک ..چکاب ۴۰روز اول خیلی مهمه
سلام پسرم ۱۸ روزشه دل درد داره پسر تو داشت؟چ کردی؟
سلام خوبی مهسا بلاخره زاییدی😂😂
نفخ داره ببرش دکتر بهش قطره بده ..قطره بی بی کر یا بی بی لاکت یا شربت سگانوز
ببر ببین کدومو مناسب میدونه براش
سلام ممنون 😉😁ارع بالاخره خخخ پدی لاکت و دایمتیکون داد میترسم بدم اخه همش ۱۸ ذوزشه کوچولو پسر تو ...
بله همینا رو خورد