2777
2789
عنوان

بوتاکس

888 بازدید | 18 پست

سلام.من دیروز همین‌موقع بوتاگس خط اخم و پیشانی داشتم برا اولین بار . دکتر گفت ۴ ساعت سرتو مستقیم بگیر و ۲۴ ساعتم اب نزن . اما در مورد حمام و اینا چیزی نگفت میخام ببینم حمام رفتن تا جند روز بعدش ممکنه و اینکه میشه از سفیداب استفاده کنم و لایه برداری کنم؟ ممنون میشم  کسایی ک میدونن   راهنماییم کنند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایه برداری نکن فرداش برو حموم منم تازه زدم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

لایک لطفا 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
تا چند روز لابه برداری نکنم ؟  منظورتون از فرداش ینی ۲۴ ساعت بعده؟

۲۴ ساعت یعد تا ۲هفته بزار تاثیر کنه چون ۱۰ تا ۱۲روز طول میکشه بوتاکس عمل کنه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
تا چند روز لابه برداری نکنم ؟  منظورتون از فرداش ینی ۲۴ ساعت بعده؟

عذر میخوام انقدر سوال میپرسم

کدوم مارک زدی؟؟

چقدر شد؟؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
من نمیدونم عزیزم ولی میتونم بپرسم چه مارکی زدی و چقدرشد کلا هزینش؟

مارکش مصپورت بود . ۶۰۰ شد . جروک عمیق نداشتم فقد داشت هاله ای از خط اخم میومد ک دکتر گفت الان خوب موقعیه برا بوتاکسش . دیگه کل پیشونیمو زد .

جدی؟ من چون بار اولمه اصلا اطلاعی ندارم راجب مارکاشون و مراقبتاشون. 

مصپورت ایرانیه دیسپورت انگلیسه و گرونتر ۱۷۰۰.ولی ماندگاری دیسپورت خیلی کمه.در بهترین حالتش ۴ماه.وضعیف تر و نرم تر از مصپورتم هست.یعنی میتونی اخم کنی.که من به شخصه ترجیح میدم نتونم

مصپورت ایرانیه دیسپورت انگلیسه و گرونتر ۱۷۰۰.ولی ماندگاری دیسپورت خیلی کمه.در بهترین حالتش ۴ماه.وضعی ...

منم الان میتونم اخم کنم که چون تازس اینطوریه ینی