2777
2789
عنوان

کاربرای قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 79 پست
@سوفیاخانم     @سوفیاخانم۹۸     سلام میگم اون داستانی که خانوم یزدی تعریف م ...

سلام عزیزیم 

خانم یزدی؟؟؟کدوم داستان 

منظورتون خانوم اصفهانیه؟؟

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون مسعوده 

شما همونی هستیکه اومدیتاپیک و استارتر خیلیناراحت شد از حرفاتون؟؟

اگه اونمپقع چیزی بتون گفتم حلالم کنید 

خبر خاصی نیست، سارا دیگه مسعودو نمیخواد

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
الان همدیگرو میخورن😂

بله ییلر دریمیز قالیر😁😂

امیدوارم ترکی بلد باشی

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
درسته اون موقع هم بود ولی نه به این شدت  واقعا وضعیت اون موقع با الان قابل قیاس نیست کلا کیفی ...

انقدر دوست دارم برم دیگه از سایت. نمیدونم چرا مونده‌م.

شاید چون با خودم میگم لااقل یه حرف حساب بزن، بعد بذار بترکوننت. الکی نرو.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

چون کمسن وسالا حمله کردن اینجا

در ضمن یه زمانی نت هرکسی نداشت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم