2777
2789
عنوان

کاربرای قدیمی

619 بازدید | 79 پست

چقدر باهم با احترام و مؤدب صحبت میکردن

وقتی سرچ میکنم میبینم تاپیکای سال ۹۸ به قبل چقدر خوب و محترم بودن چقدر فضای تاپیکا مثبت بود

ولی الان همه به هم دیگه حمله میکنن و از هم طلب دارن🤔

چقدر بد....

فکر کنم سالهای بعد دیگه کلا همو ترور کنن

✨ Fear the one who does not fear God✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی اره واقعا...

الکی مثلا من قدیمیم😐🤣🤣🤣

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

اره من يه سري تاپيك ديدم ك سوالات جنسي بودو اينا

اينقدر اروم و شيك جواب همو داده بودن

الان يكي از اون سوالا بكنه قطعا تاپيكش تركيده

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

اگه دقت کنی از وقتی مدرسه ها مجازی شده فضای سایت داغون تر شده

چرا؟ چون به جای شاد میان اینجا

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚