2777
2789

خب بچه ها من شک دارم از این نوع طلسم استفاده کنم یه خانمی هس همه ازش رضایت دارن اما من خودم اعتقاد ندارم ولی برا رضایتایی که گذاشته میشه بهش اعتماد کرد لطفا بیاین کارم گیره:)))

چاره ای ندارم فقط بگین عواقبی داره یا ن؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عواقب نداره اگ تمدید بشه ولی اونایی ک تو مجازین کاربلد نیستن همین

تو چنلش یه عالمه رضایت گذاشته کارش خوبه همه ازش راضین منم کارم خیلی گیره هیچ کاری جز این نمیتونم بکنم🙂💔

براي چي ميخاي؟ من پيش يه كار بلدش گرفتم كه ميشناختمش و همهههه از كارش راضين نشد چرا؟چون تا خدا نخاد ...

برا اینکه از بی توجهیش خسته شدم و کاری از دستم بر نمیاد مجبورم از دلتنگی دارم دق میکنم🚶‍♀️

برا اینکه از بی توجهیش خسته شدم و کاری از دستم بر نمیاد مجبورم از دلتنگی دارم دق میکنم🚶‍♀️

منم اینجور بودم،چهار سالم نیم زجرم داد،ولی خدا خاست همه چی عوض شد،از خدا بخاه،درکنارش بیخایی باش و زندگی خودتو کن

خدا❤️