2777
2789
عنوان

کرونا

100 بازدید | 23 پست

ببخشید دوستان کرونا رو پریود تاثیر میزاره ؟من نزدیک 3هفته پیش کرونا گرفتم الان حالم خوب شده ولی پریودم دیر شده قبلنا یه هفته مونده بود به تاریخ ماه قبلم میشدم الان دوروز مونده به تاریخ نشدم یکمی نگرانم .ازطرفی میگم شاید به خاطر داروهای زیادی که خوردم سر کرونا برا همون باشه

آره تاثیر میزاره 

برا منم عقب افتاد

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چه داروهایی خوردینالبته اطلاعی ندارم که رو پریود تاثیر میزاره یا نه عزیزم ما گرفتیم که به شدت ...

داروها همه ویتامین بود به خصوص ویتامین دی با قرصای جوشان  .اخه عزیزم دخترت بدنش ضعیف شده بهش برس تقویتش کن انشالله خوب میشه

داروها همه ویتامین بود به خصوص ویتامین دی با قرصای جوشان  .اخه عزیزم دخترت بدنش ضعیف شده بهش بر ...

ممنون به ما قرص صد ویروسی دادن فاویپیراویر که خوندم چقدر عوارض داشته لعنت به دکترای که فقط برای پول دارو میدن

خانوما ببخشید یه سوال خانومانه.من چرا یکی دوروز قبل از پریودی اگه رابطه داشته باشم خون میبینم .قبلنا این طوری نبودم یه چند وقته اینطوری شدم.کم کاری تیرویید میتونه تاثیر داشته باشه