2777
2789
عنوان

دردانه ام،قلبم،عمرم،وجودم،پسرم سلام...

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرکوچولوی ناز من شجاع ترینم امروز بعد از یک ماه زردی تو پایین اومد انگار دنیارو به من دادن عاشق ...

ای جونم خداروشکر که پایین اومد زردی رادین کوچولو😍🥺

به منم دعاکن اگه خدا صلاح میدونه به ماهم بچه ی سالم و صالح و خوشگل بده ان شاءالله 😍🧡

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
ممنونم عزیزم ان شاءالله به زودی زود شماهم مامان بشی گلم

ممنونم مهربون

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

پسر قشنگم شیطون مامان سلام...

حالا دیگه در آستانه ۵ماهگی هستی نفس مامان

تو این مدت یاد گرفتی بچرخی،بخندی،صداهارو تشخیص بدی و برامون دلبری کنی.تا ۳ماهگی شبا اصلا نمیخوابیدی و کلی مامانو اذیت کردی ولی فدای سرت چون تو پاره ی تنمی.خیلی حس قشنگیه وقتی صدات میکنم برام میخندی و منو باباتو از همه بیشتر دوس داری😍

عاشقتم مرد کوچک من

دردانه ی قلبم،مرد کوچکم،تمام هستی من

الان تو دیگه ۸ماهه شدی و ۴تا دندون کوچولو داری.اولین دندونت ۱۶اسفند،دومی ۲۶اسفند،سومی ۱۷اردیبهشت و چهارمی ۲۲اردیبهشت در اومده.برامون ۴دست و پا میری،با کمک سرپا وایمیسی،کلمه های دده ننه ببه مه مه رو بلدی بگی

ومن هر روز عاشق تر میشم بس که شیرینی

خدا پشت و پناهت باشه مادر

پسر شیطون مامان

امروز ۹خرداد پنجمین دندونت در اومد 😍

چه زود داری بزرگ میشی پسر مامان

دیگه یاد گرفتی دست بزنی و باهام قایم موشک بازی کنی🥰🥰🥰

من فدای دندونای کوچیکت بشم قلبم

زندگی من پسر شیطونم سلام.۱۸تیر ششمین دندونتم در اومد.چه زود داری بزرگ میشی مامان.دیگه کم کم سر پای خودت وایمیسی و میخوای راه بری.چهاردستو پا میری و تموم خونه رو بهم میریزی.من فدای شیطونیات بشم رادین جانم

پسرقشنگم ۱۹مهر بازم دندون دراوردی و بدون کمک میتونی راه بری.

سوم آبانم برای اولین بار موهاتو کوتاه کردیم😍

پسرم تو تمام زندگی منی

قبل از تو چطور زندگی کردم

اصلا قبل از تویی وجود داره؟

پسر قشنگم قلب مامان سلام

یه روزی بزرگ میشی و من تمام حرفایی که اینجا نوشتم رو برات میخونم و کلی ذوق میکنم

امروز ۱۹آذره و تو یه دندون کوچولوی دیگه در اوردی

مبارکت باشه هستی من

شیطونک من امروز بازم یه دندون کوچولوی دیگه داشتی.۲۱اذر مبارکه هستی من😍

سلام مامانی از طرف رادین جونو ی ماچ ابدارش کن🥲

با تمام متن هایی ک واسه گل پسری نوشتی دلم ریش شد🙃 و اشک ریختم خدا برات نگهداره برات بهترین مامان دنیا🥰

خدا نگهدارت باشه رادینِ خاله زیر سایه پدر مادر خوبت😍🥺