parneon مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 445 عنوان با دوستم قهرم 538 بازدید | 19 پست ۸ماهه حرف نزدیم باهم و دوبارم گفتم بیا آشتی کنیم آشتی نکردیم..یکم دیگه مدرسه ها باز میشن اگر بیاد بگه بیا آشتی کنیم من قبول کنم؟اگر بخوام قبول نکنم چی بگم بهش؟ 1400/06/10 | 13:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205848 اگ ادم درستیع اراگ فک میکنع ن ک بهترع دوری کنی وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
پری_اچ عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 5182 خو چیکار کرده جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11641 آره بابا دنیا دو روزه ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39740 قبول نکن کلا بلاکش کن😂 چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
nili__a عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 8679 ۸ماهه حرف نزدین دیگه حرف نزنی هم سنگین تری😏 خو چرا ؟ تا قیامت قهر بمونن ؟
parneon مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 445 خو چیکار کرده نمیدونم گویا من یکاری کردم ولی نگفت بهم😂
parneon مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 445 ادم خوبیه؟چیکار کرده نمیدونم خوبه یا نه😐ولی زیادی حساسه
oldsam عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1832 خو چرا ؟ تا قیامت قهر بمونن ؟ وقتی تونستن ۸ماه باهم قهر باشن و تحمل کنن و دلشون برا هم تنگ نشه و خلاصه تو این مدت از هم بیخبر باشنپس از این به بعد بقیش هم قهر باشن و کاری به کار هم نداشته باشنبرا خودشون بهتره،چون اگه دوباره آشتی کنن اون رابطه دیگه مثل اول نمیشه
نگاردخترپائیز عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2255 من امسال میشه دوسال ک قهریم هرروز همو میبینیم چون فامیلیم هم گروهی هستیم ولی سرسنگین رفتار میکنم 🙂😂😂 از اینکه نفس میکشم متنفرم :) 🙂.
parneon مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 445 من امسال میشه دوسال ک قهریم هرروز همو میبینیم چون فامیلیم هم گروهی هستیم ولی سرسنگین رفتار میکنم 🙂 ... چقد زیاددما اگه همو میدیدیم زود اشتی میکردیم😐