2777
2789

بچه ها خستم خیلی حالم بده هیچکی رو ندارم باهاش درد و دل کنم 😔😔😔کاش منم یه آبجی داشتم 

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم قک مینکه چون همه چی در اختیارمه پس من نیاز به هیچی ندرم ولی من بیشتر به محبت نیاز دارم نه مادیات چرررا نمیفهگه کمکم کنید

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

پول خوشبختی نیاره بدبختی هم نمیاره ولی بی پولی عین بدبختی هست تو این اوضاع کشور .البته به شرطی سلامتی باشه مشکلت چیه گلم 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

قعطا پولتون کمه😂پول خوشبختی نمیاره اما بی پولی بدبختی میاره گل

الان باهمین حالت اگه بی پول بودی صدبرابر بدتر بودی،پس ناشکری نکن

به قول یکی ،گریه پشت یه بنز خیلس بهتره از گریه ترک موتوره

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
مشکلت چیه گلی؟

شوهرم فک میکنه چون من همه چی دارم دیکه به محبت نیاز ندارم