elielina مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 1874 عنوان موقع رانندگی اگر کسی بهتون توهین کنه عکس العملتون چیه خانوما؟؟ 199 بازدید | 8 پست پیرو تاپیک قبلی که زدم و گفتم یه اقایی داشت بدجور اون یکی رو بخاطر مسائل رانندگی میزد...خانومهایی که رانندگی میکنین اگر کسی بهتون توهین کنه یا مشکل ایجاد کنه چه کاری میکنید؟؟ جواب میدید>؟؟ از حقتون دفاع میکنید؟؟ یا سریع از محل دور میشید؟؟ 1400/06/10 | 12:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silver_moon۱ عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 2285 محل نذار و برو. تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128644 اهل جدل نیستمتوی رانندگی شیشه رو بالا نگه میدارم اهل سبقت و کل کل نیستم اگر مزاحم بشن پلاک رو به ۱۱۰ اعلام میکنم۲۳ ساله راننده ام سایت از صدا پر است و از حرف خالی
elielina مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 1874 محل نذار و برو. اره درسته..ولی خیلی از خانومها رو دیدم که وارد بحث میشن و مقابله میکنن
elielina مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 1874 اهل جدل نیستم توی رانندگی شیشه رو بالا نگه میدارم اهل سبقت و کل کل نیستم اگر مزاحم بش ... افرین..
silver_moon۱ عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 2285 اره درسته..ولی خیلی از خانومها رو دیدم که وارد بحث میشن و مقابله میکنن خیلی در شان یه خانوم نیست. پدرمم میگن اگه اون فحش بد بده اون تویی که مورد توهین قرار گرفته. بد و بیراه هم شده بگم ولی وقتی تو ماشینم صدام که به اون نمی رسه، برای خالی شدن خشم خودم میگم. تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..
khanoome_khoone عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 9077 اگه حق باهاشون باشه، معذرت خواهی میکنم. اگرم نه و بی ادب باشه، سکوت میکنم اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
elielina مدیر استارتر عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 1874 خیلی در شان یه خانوم نیست. پدرمم میگن اگه اون فحش بد بده اون تویی که مورد توهین قرار گرفته. ب ... اره درسته.من که اصلا نگاه نمیکنم اگر کسی فحش و اینا بده..مثلا انگار نمیشنوم.