2777
2789
عنوان

خیاطی تو خونه و دوخت لباس بچگونه

1052 بازدید | 11 پست

سلام مامانا خوبین.خکشین؟یه چند وقتیه حس میکنم بی خاصیت ترینم همش دلم میخواد یه کاری انجام بدم.خودم مدرک نازک دوزی دارم.اعتماد ب نفس اینو ندارم ک مشتری بیاد بدوزم.دلم میخواد پارچا کیلویی بخرم با عمده شلوار بچگونه مامان دوز بدوزم یا سلوار راحتی زنونه خونگی.بنظرتون میتوکم موفق باشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدرک داری و میخوای مامان دوز بدوزی؟؟؟؟؟من مخالفم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
منم میخوام برم یاد بگیرم نازک دوزی رو میگه ماهی ۲۵۰ب نظرت کاره جالبیه ؟؟؟کارش خسته کننده نبس؟؟؟

من دوست دارم.چون اعتماد ب نفسم صفره . بدوزم بفروشم مشتری نیاد خونم ک بخوام اندازه بزنم بدوزم.من خودم عاشق خیاطی ام من رفتم کل هزینم شد ۱۶۰۰ بدون پارچه و وسایل

مدرک داری و میخوای مامان دوز بدوزی؟؟؟؟؟من مخالفم

برا خیلیا دوختم بنظرم گارم خوبه ولی چرخ راسته دوز ندارم و ماکاماتم کمه.سردوزم سادست و چرخم ساده.با چیز ساده نمیشه حرفه ای دوخت.از یه طرفی پارچه خیلی گرون شده .میخوام مامان دوز باشه ک قیمتشم کم باشه ک بخرن

برا خیلیا دوختم بنظرم گارم خوبه ولی چرخ راسته دوز ندارم و ماکاماتم کمه.سردوزم سادست و چرخم ساده.با چ ...

اشتباه میکنی میشه چرا نشه حرفه ای دوخت تو شروع کن پول که اومد دستت وسایل هاتم حرفه ای تر کن تو شروع کن

مرسی خدا از دهنت بشنوه.راست میگی واقعا.

اره من خودم چرخ خیاطی که خریدم کامپیوتری هست استوک خریدم دو تومن همه کاری هم میکنه پایه ی سر دوز هم رو خودشه ،اما میخوام شروع کنم کار کردن پول که اومد دستم تمام وسایل های خیاطیم رو حرفه ای تر کنم،دانشگاه هم برم طراحی دوخت که کارم بی نظیر بشه،تو هم شروع کن به امید خدا کارت رونق می گیره،تازه کلی پیج اینستا هم هست که برای خیاطی خیلی چیزای جدید رو اموزش میدن،میتونی از اونا هم کمک بگیری