2777
2789

سلام خداجونم😍سلام خدای مهربونم مرسی عزیزم😘😘

بعد روبه قبله
السلام علیک یارسول الله 😍😍
السلام علیک یا علی بن ابیطالب 😊
السلام علیک یابنت رسول الله 😘
السلام علیک یاحسن بن علی 🤗
السلام علیک یا حسین بن علی ☺
السلام علیک یا علی بن الحسین 💖
السلام علیک یا محمد بن علی😁
السلام علیک یا جعفر بن محمد 🌹
السلام‌ علیک یا موسی بن جعفر 😘
السلام علیک یا علی بن موسی(پشت به قبله اینوبگو)🌹
السلام علیک یا محمد بن علی 💖
السلام علیک یا علی بن محمد 😘
السلام علیک یا حسن بن علی 💜
السلام علیک یا صاحب الزمان 😍

الهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 🥰استغفرالله ربی و اتوب الیه 😍شکرالله 🥰سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر💖❤❤

چ فایده سلام بدم وقتی هیچ کس دیکه بهم نگاه نمیکنه ک امروز ن پول دارم و ن  ی لقمه نون تو خونه برابچه هام 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صبحتون بخیر🧡💚💙🧡💚💙

روزتون بر وفق مراد💎💎💎💎💎💎

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
چ فایده سلام بدم وقتی هیچ کس دیکه بهم نگاه نمیکنه ک امروز ن پول دارم و ن  ی لقمه نون تو خونه بر ...

سلام عزیزم 🥰🥰😘😘

دیدن این تاپیک اتفاقی نبوده شماانتخاب شده بودی اونااول سلام کرده بودن ومنتظرسلام قشنگه شمابودن گلم مطمئن باش اگه ازته دل صداش بزنی وتوکل کنی وتلاش ان شاءالله درست میشه فقط ناامید نشوازدرگاهش🥰🥰

الهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 🥰استغفرالله ربی و اتوب الیه 😍شکرالله 🥰سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر💖❤❤
سلام صبحتون بخیر🧡💚💙🧡💚💙 روزتون بر وفق مراد💎💎💎💎💎💎

ان شاءالله برای همه

سلام عزیزم صبح قشنگتون بخیر وپرازیاده خداان شاءالله خوشبختی وعاقبت بخیری همه وشماعزیزم 🌹🌹🌹😍❤

سلام عزیزم 🥰🥰😘😘 دیدن این تاپیک اتفاقی نبوده شماانتخاب شده بودی اونااول سلام کرده بودن ومنتظرسلا ...

ناامید نیستم ولی این زندگی داره داغونم میکنه

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
ناامید نیستم ولی این زندگی داره داغونم میکنه

قشنگم هر که در این بزم مقربتر است جام بلا بیشترش می دهند....💞💞💞

بااون دله مهربونت برای همه ومنم دعاکن گلم❤❤❤

قشنگم هر که در این بزم مقربتر است جام بلا بیشترش می دهند ....💞💞💞 ...

چشم خانم گل اگه امضامو خوندین خودتون یا کسی خواست درخدمتتونم فقط بخاطر دوتا دختر گلم