2777
2789
عنوان

شوهرم همش تنها با خانواده ش بیرونه

526 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها خانواده شوهرم منو نمیخوانو قطع رابطه ن فقط بدانید بخدا قسم تقصیر اوناس و شوهرمم میدونه اما براش مهم نیست باهاشون بیرون میره و تنهای زیاد میره پیششون همش دعوامونه شمابودید قبول میکردید 

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که نه

منتهی درمورد ادامه زندگیم جدی تر فکر میکردم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بخاطر همین مسایل با خونواده شوهرم سرد شدم و و تو جمعشون سکوت میکنم ولی قطع رابطه نمیکنم. خونه پدر ش ...

خب هزار بار گفتم آشتی کنیم اونا خیلی کینه این نمیان اشتی

معلومه که نه منتهی درمورد ادامه زندگیم جدی تر فکر میکردم

یغنی چطوری من شوهرم علنامیگه درسته تقصیر اوناس ولی خانواده من و نمیتونم ولشون کنم

یغنی چطوری من شوهرم علنامیگه درسته تقصیر اوناس ولی خانواده من و نمیتونم ولشون کنم

اهان فکر کردم محلت نمیده

ببین راستش حرف شوهرت درسته

من اگه جات باشم اصلا حساسیت نشون نمیدم

بهرحال سالها قبل من پیش اونا زندگی کرده طبیعیه

من خودمم با خونوادم قطع رابطه نمیکنم.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

خانواده شوهر منم همینن.

ازم بدشون میاد

هر اتفاق بد از بیماری گرفته تا فوت رو به خاطر وجود من میدونن میگن نحس!

به شوهرم گفتن زنت حتما جادو میکنه!

من خونه شون نمیرم خونمم میان فقط سلام والسلام. باهام حرف نمیزنن

شوهرمم با اوناس.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اهان فکر کردم محلت نمیده ببین راستش حرف شوهرت درسته من اگه جات باشم اصلا حساسیت نشون نمیدم بهرحال ...

خب این درسته بره با اونا این ور و اونور خب سختمه قبول کردنش بخدا

خب شوهرم میگه برو توم انگار ن انگار بخدا دارم سکته میکنم  

خوب گلم وقتی در اینحد بهت ارزش میده توام در این حدبهش ارزش بده آروم و خونسرد باش توقع زیادی از همسرت نداشته باش ایشون نمیدونن که زن و شوهر باهم باید برن و بیان پس یه چندبار با خونوادت تنهایی برو حداقل دلت نسوزه تلافی نکردی..یه خانوم مسنی بود میگفت آرامشت در اینه که هیچ توقعی از هیچ کس نداشته باشی حتی پدرو مادرت .شمام همین نصیحت خانوم مسن رو امتحان کن هیچی با ارزش تر از اعصاب آرومو آرامشت نیس