سلام بچه ها خانواده شوهرم منو نمیخوانو قطع رابطه ن فقط بدانید بخدا قسم تقصیر اوناس و شوهرمم میدونه اما براش مهم نیست باهاشون بیرون میره و تنهای زیاد میره پیششون همش دعوامونه شمابودید قبول میکردید
هر اتفاق بد از بیماری گرفته تا فوت رو به خاطر وجود من میدونن میگن نحس!
به شوهرم گفتن زنت حتما جادو میکنه!
من خونه شون نمیرم خونمم میان فقط سلام والسلام. باهام حرف نمیزنن
شوهرمم با اوناس.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
خوب گلم وقتی در اینحد بهت ارزش میده توام در این حدبهش ارزش بده آروم و خونسرد باش توقع زیادی از همسرت نداشته باش ایشون نمیدونن که زن و شوهر باهم باید برن و بیان پس یه چندبار با خونوادت تنهایی برو حداقل دلت نسوزه تلافی نکردی..یه خانوم مسنی بود میگفت آرامشت در اینه که هیچ توقعی از هیچ کس نداشته باشی حتی پدرو مادرت .شمام همین نصیحت خانوم مسن رو امتحان کن هیچی با ارزش تر از اعصاب آرومو آرامشت نیس