یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توروخدا تا میتونی به سرپرستی بگیر و دستت رو آلوده نکن به این تجارت کثیف تولهکشی. :) کلی گربه هستن که منتظرن یه نفر بیاد بهشون عشق بده و تهش رهاسازی میشن و معلوم نیست چه بلایی سرشون میاد چون مثلا پرشین نیستن. گربه مثل سگ نیست که حتما یه نژادی رو نتونی توی آپارتمان نگه داری. بعضی نژادها البته ذاتا آرومترن ولی همین دیاساچها هم که خیلیاشون واگذار میشن، با این که یهذره شیطنتشون رو دارن اما خیلی باهوش و تربیتپذیر و دوستداشتنیان. بچهگربهها هم همیشه شیطنتشون رو دارن و توی سن کم محاله یه جا بشینن همهش. اگر باهاشون بازی کنی و در طول روز وقت کافی بذاری یه تایم مشخصی که انرژیشون تخلیه شه دیگه نگران خرابکاری یا افسردگیشون و... نیستی.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "