2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا ی لحظه میاین🙏

152 بازدید | 15 پست

داداشم نزدیک نه روزه کرونا گرفته اسکن داد ریش کم درگیر شده بود که رفت دکتر بهش دارو داددکتر گفته بود با همین داروها خوب میشی دگزا هم دوتا داده بود حالا میگه سرفه اصلا ندارم فقط غذا که میخورم یکم تنگی نفس دارم بنظرتون چی بدیم بهش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دگزا اصلا نزنه .سیستم ایمنی بدنتو کم میکنه دگزا

عزیزم دگزا توپروتکل درمانیه چرا  نزنه !!!! 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

سلام عزیزم

براشون سوپ با پیاز خیلی زیاد درست کن میکس کن بخوره

شیربادوم درست کن توی نت دستورش هست عالیه برا ریه

به هیچ عنوان بهشون سردیجات مخصوصا لبنیات مثل شیر و دوغ و پنیر و ماست نده

ویتامین سی هر روز بخورن

با آب نمک یا همون سرم شستشو هر شش ساعت بینی و دهنشون و قرقره کنن

کمال سر محبت بین نه نقص گناه                       که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند...حافظ