2777
2789
عنوان

گند زدم

209 بازدید | 14 پست

تاپیک قبلیمو بخونین سر اون قضیه نتونسم طاقت بیارم تا فردا دعوا کردم باهاش الآنم عذاب وجدان گرفتم چون خیلی ناراحت شد فقط میگ واست متاسفم تو مهم ترین روز زندگیم انرژیمو گرفتی منم میگم مهم نیس واسم  الان پشیمونم ولی نمیتونم برم اشتیش بدم چون بهش همیشه گفتم منم اشتباه کنم تو باید بیایی معذرت خواهی کنی الان داره کم کم معذرت خواهی میکنه ولی من نمی‌دونم چجوری جمعش کنم حرفای بدی زدم بهش 😟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذر خواهی کن بگو تو عصبانیت حرفای خوبی نزدم بعدشم از دلش در بیار با چیزی ک خوشحالش می‌کنه.تاپیک قبول ...

خو منتظرم اول اون عذرخواهی کنه ولی مطمنم از دلش در نمیاد واسه همونه موندم چی کار کنم از ندونم کاری نشستم دارم گریه میکنم 😭

خو منتظرم اول اون عذرخواهی کنه ولی مطمنم از دلش در نمیاد واسه همونه موندم چی کار کنم از ندونم کاری ن ...

همسرته؟برا خودت زندگی کن چند روز یکم جلوش مظلوم و ناراحت باش.ازش رو برگردون اما بی احترامی و پرخاش نه.لباسای خوبتون بپوش دلش ضعف بره خودش میاد سمتت و وقتی رو برگردونی به حالت قهر بگو پس دلخوریم چی میشه من می‌دونم حرفای خوبی نزدم بخاطر همینم معذرت میخام اما تو پشیمون نیستی.اینجور مطمعنم جواب میده.

نامزد، تا حالا از این کارا نکردم😢

خب اگه نامزدتع سرد ساکت باش تا دلش واست ضعف بره خودش بیاد سمتت بعد بگو ناراحتی هنوز و خودت هم اظهار پشیمونی کن.منم یکیو دارم آروم ترین پسر تو فامیلمونه .با اینکه الکی باهاش لج کردم چند روز سرد و ساکت بودم.یکم لجبازی کردم .در بینش لوس کردم خودمو.فقط هم تو چت.بعد چند روز عصبی شدددد ترکیدم از خنده .عصبی شد چون نمیخاست حتی یه ثانیه دیگه اونجوری بمونم بعد کلی عذر خواهی و هدیه حتی با مامانمم حرف زد.دیگه از اون موقع برا خوابیدن هم اجازه میگیره

[QUOTE=205788126]خب اگه نامزدتع سرد ساکت باش تا دلش واست ضعف بره خودش بیاد سمتت بعد بگو ناراحتی هنوز و خودت هم اظهار ...[/QUOTE

همین الان بحثمون شد باز و ازهمه جا بلاکش کردم گزاشتمش تو بلک لیست می‌دونی چیه اگ برعکس بود من تا الان آشتی میکردم ولی ایشون مثل این که خیلی ناز داره منم عصاب ندارم😑