2777
2789

مدتیه خیلی نگرانم و دارم افسرده میشم 

همین حرف هائیکه تو مجازی میگن از بین میریم و فلان اینا 

امید ب زندگی کم شده 

همش فکر میکنم نکنه کرونا هیچ وقت تموم نشه یا بمیریم و اینا

کمکم کنید 

مهاجرت...شده همه دغدغه من.....اگه اطلاعاتی دارین بگین بهم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی داروی امام کاظم مصرف می کنم ودربرخوردبافردمبتلا بیمارنشدم ترسم ریخته  هرچند بدون ماسک هیچ جانمی رم وباحفظ فاصله کاراموانجام می دم  ولی زندگیم عادیه مثل قبل کرونا اصلاً اهل وسواس وضدعفونی والکل وشست وشوی زیادنیستم

من از وقتی داروی امام کاظم مصرف می کنم ودربرخوردبافردمبتلا بیمارنشدم ترسم ریخته  هرچند بدون ماس ...

چیه دارو امام کاظم

میدونی؟انقدر مشکلات هست که آدم کرونارو یادش میره بیکاری مستاجری حقوق کم همچیز گرون این زندگیه ما میکنیم؟همه کشورا واکسن زدن زندگی نرمالشون داره شروع میشه بعد ما...ای خدا خودت نگاهمون کن 

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
من از وقتی داروی امام کاظم مصرف می کنم ودربرخوردبافردمبتلا بیمارنشدم ترسم ریخته  هرچند بدون ماس ...

من از اولش اعتقادی به الکل و ضدعفونی شستشوی زیاد نداشتم انجام ندادم

میدونی؟انقدر مشکلات هست که آدم کرونارو یادش میره بیکاری مستاجری حقوق کم همچیز گرون این زندگیه ما میک ...

درد این نیس ک میگن واکنسا فلانه چ بدونم هر کی ی چیز میگه