2821
2789
عنوان

رفیق بازی همسر 🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀

962 بازدید | 61 پست

چندماهه عقدم

همسرم هر هفت شبه هفته رو میره شب نشینی و اینکارو از نوجوونی تا الانش انجام میده (فرزند طلاق بودن و شرایط سختی رو داشتن)

خودش میگه از تنهایی سمت دوستاش رفته

ادمای درستی نیستن و همش استرس دارم که به راه بدی ببرنش

نمیدونم‌ تو این شرایطی که همیشه هم پیش هم نیستیم چیکار کنم که کمتر شه؟؟

شما تجربه رفیق بازی همسر رو دارین؟؟؟ اگه آره چیکار کردین بهترشه؟؟

حتما حتما با مشاور خونواده حرف بزن

رفیق بازی مثل اعتیاده ترکش خیلی سخته

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار قاطع بگو یا من یا رفیقات 

جلوشو بگیر اگه هنوز اول راهی

قطعا درست میشه

کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏   ‏یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیله‌گر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂             

یکم بیشتر دقت کن و توی رفتارش ریز بشو عزیزم

احتمال داره خدای نکرده که...

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

با محبت باهاش صحبت کنین که این عادتو ترک کنه و هر چیزی اندازه ای داره... 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
شوهرمن دقیقا هرشب میره خونه رفیقش هرچی عم دعوا میکنم فایده نداره

میره چکار میکنه؟

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

شما میگید از نوجوونی اینطوری بوده هرچی میخواسته بشه شده دیگه الگو داشته ولی باهاش  صحبت کن ک بعد اژدواج اولویت های زندگی یکم تغییر میکنن،مثلا در هفته هی کمش کنه تا به یک شب برسه البته با توافق هم 

تا ساعت 1ونیم میشینه بازی میکنن فیلم میبینن مشروب کوفت میکنن فالوده میخورن تنقلات شام وهمی چیا

قبل از ازدواج بهت گفته بود این اخلاق را داره؟

میدونستی مشروب میخوره؟