2777
2789

کاش ی جایی بود ی مشاوره ی درست و حسابی بهمون میداد

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا نیازه.من خودم الان دو دلم نمیدونم کدوم بهتره

منم همینطور 

از دیروز تا حالا کل اینترنتو زیرورو کردم هیچ جایی نیس ک مشاوره بده سردرگمم اصلا بنظرت با رتبه ی ۶۲۵ و ۴۰۴ روزانه دولتی قبول میشم؟

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
منم همینطور  از دیروز تا حالا کل اینترنتو زیرورو کردم هیچ جایی نیس ک مشاوره بده سردرگمم اصلا ب ...

نتایج آزمونتو از نت بگیر بعدش اونجا جلو هر ضریب که منظور گرایشه نوشته مثلا روزانه و نوبت دوم مجاز شدی یا نه اگه مجاز شده باشی درصد قبولی بالاست 

نتایج آزمونتو از نت بگیر بعدش اونجا جلو هر ضریب که منظور گرایشه نوشته مثلا روزانه و نوبت دوم مجاز شد ...

مجاز شدم آخرین رتبه ی قبولی زده ۳۵۵۷ تقسیم بر ۳ هم ک کنیم میشه ۱۰۰۰ و خورده ای احتمال زیاد قبولم اما خیلی استرس دارم

رشتتون چیه؟رتبتون که خیلی خوبه احتمالا قبول میشین انشالله

ادبیات فارسی

ان شاءالله عزیزم