آزیتااا مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 2287 عنوان کارشناسی ارشد 70 بازدید | 7 پست دوستان به نظرتون از بین رشته های حقوق کدوم گرایش برای ارشد بخونی بهتره 1400/06/09 | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترنج_torang عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 5614 کاش ی جایی بود ی مشاوره ی درست و حسابی بهمون میداد واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
آزیتااا مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 2287 کاش ی جایی بود ی مشاوره ی درست و حسابی بهمون میداد آره واقعا نیازه.من خودم الان دو دلم نمیدونم کدوم بهتره
ترنج_torang عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 5614 آره واقعا نیازه.من خودم الان دو دلم نمیدونم کدوم بهتره منم همینطور از دیروز تا حالا کل اینترنتو زیرورو کردم هیچ جایی نیس ک مشاوره بده سردرگمم اصلا بنظرت با رتبه ی ۶۲۵ و ۴۰۴ روزانه دولتی قبول میشم؟ واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
آزیتااا مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 2287 منم همینطور از دیروز تا حالا کل اینترنتو زیرورو کردم هیچ جایی نیس ک مشاوره بده سردرگمم اصلا ب ... نتایج آزمونتو از نت بگیر بعدش اونجا جلو هر ضریب که منظور گرایشه نوشته مثلا روزانه و نوبت دوم مجاز شدی یا نه اگه مجاز شده باشی درصد قبولی بالاست
آزیتااا مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 2287 منم همینطور از دیروز تا حالا کل اینترنتو زیرورو کردم هیچ جایی نیس ک مشاوره بده سردرگمم اصلا ب ... رشتتون چیه؟رتبتون که خیلی خوبه احتمالا قبول میشین انشالله
ترنج_torang عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 5614 نتایج آزمونتو از نت بگیر بعدش اونجا جلو هر ضریب که منظور گرایشه نوشته مثلا روزانه و نوبت دوم مجاز شد ... مجاز شدم آخرین رتبه ی قبولی زده ۳۵۵۷ تقسیم بر ۳ هم ک کنیم میشه ۱۰۰۰ و خورده ای احتمال زیاد قبولم اما خیلی استرس دارم واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
ترنج_torang عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 5614 رشتتون چیه؟رتبتون که خیلی خوبه احتمالا قبول میشین انشالله ادبیات فارسیان شاءالله عزیزم واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖