2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشتی آشتی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
برو تو اتاق بشین کمی گریه کن یه ذره هم واسش قیافه بگیر بعد آشتی کنین 😍😍😍

من بعد گریه اینجوری میکردم مامان میگف چیه حرمله بیا منو با تیر بزن 😂

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

تقصیر منم بود ولی اصلش از این ناراحت بودم که بین من و خواهرم فرق میزارن

تو تابستون همش تو اتاقم و فیلم میبینم 

اینا هی میگن بیا بیرون 

منم چون یک ماهه اینطوری شدم

از اتاق میام بیرون صداها زیادترن عصبی میشم بحث میکنم

هی میگن افسرده شدی بدبخت

همش خواهرم لپتاپ رو ازم میگیره و هرچیزی که دارمو میخواد

اونقد بچه نیست ولی تو سن بلوغه آب هم که میخورم بهم گیر میده حوصلشو ندارم

من بعد گریه اینجوری میکردم مامان میگف چیه حرمله بیا منو با تیر بزن 😂

خواهرم وقتی با مامانم درباره چیزایی که من دارم و اون نداره حرف میزنه مامانم دلداریش میده 

ازم کوچیکتره ۵ سال

ولی وقتی من امروز بهش گفتم چیزایی که برا اون خریدی بیشتر از منه

مامانم شروع کرد به گریه که من هر هفته چند بار باید از دست تو گریه کنم

هرچی برات بخرم بازم کمه

خواهرم وقتی با مامانم درباره چیزایی که من دارم و اون نداره حرف میزنه مامانم دلداریش میده  ازم ...

اخی عزیزم مامانا کلا اخلاقشونه ب دل نگیر 😂

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
همیشه خواهرم پشت سرم جلو مامانم غیبت میکنه  اونم تصورش راجبم عوض شده

چند سالشه مگ

۱۰

اخی بچس عبنداره بدون مامانتم نظرشو راجب تو عوض‌نمیشع